Новият смартфон на Sony носи значително подобрение на камерата

Съдържание:

Новият смартфон на Sony носи значително подобрение на камерата
Новият смартфон на Sony носи значително подобрение на камерата
Anonim

Sony Xperia 1 IV вече беше добър смартфон, който да очакваме с нетърпение през 2022 г. Но ако обичате да снимате, телефонът вече е още по-интересен. Има обектив на камерата с обхват на оптично увеличение от 85 до 125 милиметра.

Повечето смартфони имат множество лещи за увеличаване и намаляване или предлагат опция за цифрово увеличение. С последната опция вашите снимки в крайна сметка ще станат размазани, защото все още трябва да се справите с максималната разделителна способност на камерата. Но Xperia 1 IV може да увеличава три до пет пъти, без да жертва качеството.

Прочетете също: 10-те най-евтини смартфона за бюджетни обаждащи се

Телефонът все още има няколко обектива. увеличението е допълнение към стандартна камера и широкоъгълен обектив. Отпред има 12-мегапикселова селфи камера, която прави възможно заснемането на селфита в 4K резолюция.

Какво друго може да прави Xperia 1 IV?

Както предполагат слуховете, Sony Xperia 1 IV е приел чипсет Snapdragon 8, който е с 20 процента по-мощен от своя предшественик. Екранът на телефона поддържа 4K резолюция, 120 fps и HDR, което го прави идеален за мобилни игри. Телефонът ще бъде пуснат през юни, но цената все още не е обявена.

Популярна тема