Apple ремонтира iPhone с iOS 16

Съдържание:

Apple ремонтира iPhone с iOS 16
Apple ремонтира iPhone с iOS 16
Anonim

Заключеният екран на iPhone е на път да се промени. Вместо само да показвате часа, датата и вашите известия, вие получавате опцията да персонализирате заключения екран. Можете да направите това, като използвате различен шрифт за вашия часовник или като промените цвета.

Не спира дотук, защото можете също да добавяте приспособления към вашия заключен екран. Например, можете да зададете малка джаджа, която показва прогнозата за времето, но можете също да зададете пръстените на Apple Watch като джаджа. Просто не е свършено с това.

Apple променя известията на iPhone с iOS 16

iOS 16 носи нов начин, по който получавате известия. Те вече не влизат от горната, а от долната част на екрана. По този начин можете по-лесно да махнете известията. Ще има и нови известия за дейности на живо, като например поръчано пътуване с Uber.

Image
Image

iOS 16 получава много повече нови функции

Apple обяви множество нови функции, които iOS 16 носи по време на събитието. Например, фоновете се настройват по-лесно, защото трябва само да плъзнете върху фона. Самата операционна система разпознава, когато някой е на снимката, която искате да използвате като тапет, което автоматично измества часовника на вашия заключен екран на заден план.

Освен това приложението Messages ще има опцията да редактира съобщения, след като сте ги изпратили. Apple Pay също получава нова функция, която ви позволява да плащате на вноски за период от шест седмици. Тази опция се нарича Apple Pay Later. Гледайте цялата основна бележка по-долу.

Популярна тема