Google Pixel 7 неволно вече се продава в eBay

Съдържание:

Google Pixel 7 неволно вече се продава в eBay
Google Pixel 7 неволно вече се продава в eBay
Anonim

Прототипът на Google Pixel 7, който можете да намерите в eBay, вече е продаден за 450 евро. И все пак прави впечатление, че прототипът вече се появи на пазара. Самият телефон трябва да се появи едва през есента.

Google обикновено пуска своите смартфони Pixel едва през октомври. Pixel 6, например, се появи чак на 28 октомври. Просто все още няма дата на пускане на пазара за новата линия Pixel 7. Това трябва да бъде разкрито по-късно.

Наскоро представен Google Pixel 7

Самата линия Pixel 7 беше показана за първи път по-рано този месец. Новият телефон е много подобен по дизайн на предишния модел, но има няколко фини промени. Например, камерите са малко по-лесни за разпознаване по алуминиевата лента, която покрива хоризонтално гърба на устройството.

Поразително е, че вариантът Deep Black също беше показан на това разкриване. Нека просто този модел беше продаден като прототип чрез eBay. Снимките на продавача също така показват, че новият модел отново ще има 128GB модел за съхранение. Продавачът също изглежда вече има Pixel 7 Pro в ръцете си. Една от снимките показва в отражението, че продавачът използва Pixel 7 Pro, за да прави снимки на по-малкия брат.

Популярна тема