Сега направете Switch от вашия смартфон евтино

Съдържание:

Сега направете Switch от вашия смартфон евтино
Сега направете Switch от вашия смартфон евтино
Anonim

Лятото е точно зад ъгъла и затова отново излизаме навън. Това е трудно само ако обичате да играете. За щастие има все повече и повече начини да вземете всичките си игри със себе си, като например облачни игри на смартфон.

Това не означава, че е удобно да се играе на смартфон, особено в сравнение с контролер. За щастие на пазара има и продукти, които да захванат нещо като контролер около вашия телефон. Вземете например Razer Kishi, който сега можете да спечелите евтино.

Игри на вашия смартфон с Razer Kishi

Обикновено трябва да платите около 90 евро за Razer Kishi, но в момента можете да го вземете за малко над половината цена. Можете да включите вашия смартфон в това устройство чрез USB-C връзка, за да получите цялост, подобна на Nintendo Switch. По този начин можете да играете много по-сериозно на пътя, отколкото бихте очаквали от вашия смартфон.

С облачни игри чрез Xbox Game Pass можете да използвате телефона си например за огромна библиотека от игри. Razer Kishi също е божи дар за други игри, които можете или не можете да играете през облака на телефона си.

Между другото, има още много сделки, от които геймърите могат да се възползват тази седмица. В MediaMarkt се предлагат много игри за PS5. Там можете да намерите и евтин SSD. Феновете на Формула 1 могат да предадат стари игри в Game Mania за отстъпка за F1 22.

Популярна тема