Нищо не показва специалния телефон (1)

Съдържание:

Нищо не показва специалния телефон (1)
Нищо не показва специалния телефон (1)
Anonim

The Phone (1) е чисто новият смартфон на човека, който някога е изобретил OnePlus, след което напусна компанията през 2020 г. Това е името на новия смартфон от Nothing, първият, който новата компания е разработила. Дизайнът определено е впечатляващ, въпреки че не е напълно в съответствие с това, което производителят на смартфони е имал предвид по-рано.

  • Имате нужда от телефон сега? Вземете своя нов смартфон тук!

Първоначално компанията искаше гръб, който е напълно прозрачен. Това вече не е така, въпреки че могат да се видят много контури на определени части на телефона. Това показва кръга, с който е възможно безжично зареждане. Все още не е ясно дали телефонът има стъклен гръб, който покрива контурите или наистина го усещате в ръката.

Нищо Телефон (1) не се разкрива скоро

Други детайли, които се открояват за смартфона, е камерата. Само две от тях могат да бъдат намерени в горния ляв ъгъл. Това кара телефона да напомня за iPhone X и iPhone 11, които също имаха двойна камера в същия горен ъгъл.

Официалното представяне на Nothing Phone (1) не закъсня. Телефонът ще бъде официално представен на 12 юли. Предполага се, че ще бъде обявено и кога телефонът наистина се появи. Цената все още не е известна.

Популярна тема