Онлайн статус в WhatsApp скоро ще изчезне

Съдържание:

Онлайн статус в WhatsApp скоро ще изчезне
Онлайн статус в WhatsApp скоро ще изчезне
Anonim

WhatsApp ще въведе опцията в бъдеща актуализация за приложението за чат. Това най-накрая изпълнява желанието, което някои от потребителите имат от дълго време. Не всеки иска WhatsApp винаги да показва, когато някой е „Онлайн сега“. Това вече се показва по подразбиране под името на потребителите, когато са онлайн.

Когато потребителите са офлайн, се показва кога последно са били онлайн. В момента това вече може да бъде защитено чрез настройките на услугата. Така че това не е първият път, когато WhatsApp добавя повече опции за поверителност към приложението за чат.

  • Прочетете също: WhatsApp добавя изчезващи съобщения към приложението

Въпреки това, новата функция има недостатък. Ако сами защитите статуса си „онлайн сега“, вече няма да можете да виждате от други потребители кога са онлайн. Функцията в момента не е в бета версия.

Image
Image

Онлайн статусът в WhatsApp се забавя

Следователно изглежда, че опцията ще отнеме известно време. Обикновено новите функции се тестват обстойно в бета версия на WhatsApp, преди да бъде пусната в световен мащаб. В момента това все още не е така.

Въпреки това приложението за чат на Meta работи върху друга нова функция, която ще се появи по-рано. Това носи още повече опции за изпращане на коментари до други потребители.

Популярна тема