„Samsung Galaxy S23 идва с голямо подобрение“

Съдържание:

„Samsung Galaxy S23 идва с голямо подобрение“
„Samsung Galaxy S23 идва с голямо подобрение“
Anonim

В миналото понякога се различаваше според региона кой процесор има телефон Samsung Galaxy. Но според Минг-Чи Куо, надежден анализатор, когато става дума за смартфони, това е нещо от миналото. Според Куо, Samsung Galaxy S23 използва необявения процесор Snapdragon 8 Gen 2 в целия свят.

Чиповете Snapdragon на Qualcomm са популярни в много смартфони, но Samsung не ги използва по целия свят. Въпреки че американският S22 използва чип Snapdragon, европейският потребител на същия телефон получава чип Exynos, разработен от самия Samsung. Този би имал само някои недостатъци.

Прочетете също: Пускането на iPhone 14 започва есента, пълна с нов хардуер на Apple

Чипът Exynos работи малко по-зле и също съкращава живота на батерията. Европейските потребители се застъпват за използването на чип Snapdragon на този пазар от известно време. Samsung твърди, че чиповете са подложени на същите тестове и няма съществена разлика.

Кога ще се появи Samsung Galaxy S23?

Samsung все още не е обявил новия смартфон, но вече можем да предположим кога ще се появи S23. Подобно на Apple, Samsung има доста фиксиран график за пускане. Това означава, че вероятно ще видим iPhone 14 тази есен, докато новият телефон на Samsung ще пристигне през февруари 2023 г.

Популярна тема