Нищо Телефон (1) Цената и датата на пускане са разкрити

Съдържание:

Нищо Телефон (1) Цената и датата на пускане са разкрити
Нищо Телефон (1) Цената и датата на пускане са разкрити
Anonim

Всеки, който е виждал Nothing Phone (1), ще знае, че можете да видите части от телефона през гърба. Но това не е всичко отзад. Има също няколко светлини зад стъкления гръб, които заедно образуват така наречения Glyph Interface.

Този Glyph интерфейс има някои интересни функции. Например, светлините мигат по модел, който съответства на вашите мелодии, така че дори ако вашият телефон (1) е без звук с наведен екран, можете да видите кой ви се обажда. Разбира се, трябва да зададете различни мелодии за различни контакти.

Освен това части от Glyph Interface са свързани с определени компоненти на телефона. Например, светлина светва, когато зареждате телефона през порта за зареждане или пръстена за безжично зареждане.

Нищо Телефон (1) не иска да продава глупости

По отношение на характеристиките, Nothing иска да ви продаде същите „глупости“с телефона (1), които другите производители на смартфони правят (според Nothing). Например, върху Android не е хвърлена обширна кожа, която само би забавила телефона. Вместо това се използва стандартният дизайн на Android и Nothing е разработил някои джаджи за управление на собствените си слушалки или устройства на трети страни, като например Tesla.

По отношение на хардуера, Nothing не използва най-новото от най-новото. Процесорът е Qualcomm Snapdraon 778 G+, който е използван оптимално. Също така има само две камери на телефона, но и двете са с високо качество (можете да записвате видео в 4K, например). По отношение на софтуера, Nothing не инсталира раздуващ се софтуер на телефона (1), така че това трябва да има значение в наличното пространство за съхранение.

The Nothing Phone (1) ще бъде пуснат на 21 юли и ще се предлага от £399. В евро това вероятно ще бъде малко по-скъпо. В допълнение към белия модел, показан по-рано, има и черен Nothing Phone (1).

Популярна тема