„Apple ще се появи само след iPhone 14 със значително подобрение на камерата“

Съдържание:

„Apple ще се появи само след iPhone 14 със значително подобрение на камерата“
„Apple ще се появи само след iPhone 14 със значително подобрение на камерата“
Anonim

Фактът, че смартфоните са тънки, е приятен за потребителите, но има неблагоприятни последици за камерите. В едно тънко устройство има малко място за движещите се части, които са необходими за оптично увеличение. Докато оптичното увеличение осигурява много по-добро качество на изображението от цифровото увеличение.

За да направят нещо по въпроса, много производители на смартфони използват перископни лещи от известно време, където огледалата позволяват да се получи оптично увеличение в тънко устройство. Apple също работи върху това, но докато по-рано беше изчислено, че този обектив може да бъде представен през 2022 г., анализаторът Минг-Чи Куо сега казва, че не трябва да очакваме перископичния обектив в iPhone 14. Няма да е наличен до iPhone 15, който се очаква през 2023 г.

Между другото, вие също няма да видите перископичния обектив във всеки iPhone 15, а само в iPhone 15 Pro Max. В крайна сметка перископният обектив ще се появи и в други iPhone. От iPhone 16 Куо очаква да види обектива както в Pro Max, така и в „обикновения“Pro.

Pro модел от iPhone 14 много по-добър

Ако е вярно, че перископният обектив се използва само в Pro Max, това значително увеличава разликата между обикновените iPhone и професионалните модели. Ще има разлика и в това какъв чип получават телефоните. Очаква се да се превърне в стандарт от iPhone 14, за да предоставя само Pro модели с най-новия процесор.

Популярна тема