IPhone 14 Pro силно разочарова според изтеклите спецификации

Съдържание:

IPhone 14 Pro силно разочарова според изтеклите спецификации
IPhone 14 Pro силно разочарова според изтеклите спецификации
Anonim

Камерата преминава от 12 мегапиксела до 48 мегапиксела, докато в телефона има и два други 12-мегапикселови обектива. Това е най-големият ъпгрейд за телефона и вероятно причината за увеличението на цената. Изданието 6GB+128GB ще струва $1099 според изтичането на информация, което ще увеличи цената с около 10 процента.

Между другото, останалите спецификации изглежда не се харесват по същия начин. Има няколко големи подобрения, които могат да бъдат намерени там, което вече предизвиква разочарование. Проверете сами изтеклите спецификации по-долу.

Спецификациите на iPhone 14 Pro са много подобни на предшественика

Надстройката от iPhone 13 до iPhone 14 не изглежда много привлекателна извън камерата. Това е така, защото много от спецификациите остават същите или са леко подобрени. Например, iPhone 14 Pro ще съдържа бионичен чип A16, но слуховете казват, че това е само чипът A15 на iPhone 13 в ново яке.

Apple биха направили това, за да не се налага да правят телефона още по-скъп. Куо, анализатор на TF International Securities, каза в Twitter. Освен това ще има 6 GB RAM, точно както в предишните издания на iPhone.

Екранът също не изглежда много подобрен с изключение на новия прорез във формата на хапче. Твърди се, че телефонът има 6,06" 120 Hz OLED дисплей с плътност на пикселите 460 и разделителна способност 2532 x 1170. Ако тези числа ви звучат познато, вероятно сте притежавали iPhone 13 Pro, тъй като това са спецификации, които много подобно на това.

Популярна тема