Цената на iPhone 14 изтече, трябва ли да плащате още повече?

Съдържание:

Цената на iPhone 14 изтече, трябва ли да плащате още повече?
Цената на iPhone 14 изтече, трябва ли да плащате още повече?
Anonim

Инфлацията просто продължава да расте, което означава, че всичко става по-скъпо. Вие не само ще плащате за енергия и бензин, но и за ежедневно пазаруване и луксозни разходи. Като се има предвид това, изглежда безсмислено цената на iPhone 14 също да се покачи.

Според вкусно това не е съвсем така. LeaksApplePro, който е изтекъл точна информация за продуктите на Apple в миналото, казва, че цената на нормалния iPhone 14 ще остане същата като тази на iPhone 13. Това съобщава Forbes. Това противоречи на предишни слухове.

Вместо това се съобщава, че Apple ще разшири разликата между обикновените модели iPhone 14 и моделите Pro. iPhone 14 Pro и Pro Max ще поскъпнат с поне $100. Гамата също така получава нов модел под формата на iPhone 14 Max, докато Mini отпада. Max ще струва $100 повече от нормалния iPhone 14, но все пак ще бъде поне $200 по-евтин от iPhone 14 Pro.

Повече разлика между моделите iPhone 14

Фактът, че Apple иска да създаде по-голяма разлика в цената между нормалните модели и Pro версиите, изглежда логичен, ако вярваме на предишни слухове. Съобщава се, че Apple ще дойде с няколко солидни надстройки за iPhone 14 Pro и Pro Max, които нормалният вариант няма да получи.

Например, iPhone 14 ще получи нов процесор, докато стандартната версия ще трябва да се задоволи със стария чипсет на iPhone 13. iPhone 14 Pro и Pro Max също ще получат нова камера, която е нормалната версия също трябва да липсва. Дали всички тези слухове са верни, ще разберем в официалното разкритие.

Популярна тема