„Най-новият чип за iPhone вече само за модели Pro“

Съдържание:

„Най-новият чип за iPhone вече само за модели Pro“
„Най-новият чип за iPhone вече само за модели Pro“
Anonim

Преди няколко месеца анализатори, включително Минг-Чи Куо, твърдяха, че iPhone 14 Pro ще бъде единственият телефон от ново поколение с чип A16. Нормалните телефони, базовите модели и средният клас трябваше да се задоволят с A15, който може да се намери и в iPhone 13. Възможно е чипът да бъде леко подобрен за новото поколение.

Първоначално може да се разглежда като изключение, например поради недостиг на чипове. Но Минг-Чи Куо сега твърди, че най-новият чип във всички следващи поколения на iPhone ще бъде ексклузивен за най-скъпите варианти. Следователно той очаква, че ще бъдат продадени повече iPhone от този клас, отколкото преди.

Разликата между iPhone 14 Pro и по-евтините модели става все по-голяма и по-голяма. Преди моделите Pro вече имаха някои допълнителни функции, сега те също са по-мощни от по-евтините телефони. Колкото повече хора могат да бъдат изкушени да купят най-скъпия iPhone, толкова повече продажби прави Apple.

iPhone 14 би бил доста скъп

Apple вече може да очаква значителен оборот с новите iPhone. Ако вярваме на последните слухове, iPhone 14 ще бъде най-скъпият iPhone досега. Освен iPhone, Apple ще се появи с много друг нов хардуер тази есен.

Популярна тема