IPhone 14 по-добра производителност въпреки стария чип

Съдържание:

IPhone 14 по-добра производителност въпреки стария чип
IPhone 14 по-добра производителност въпреки стария чип
Anonim

В миналото всеки нов iPhone получаваше подобрен чипсет в сравнение с предшественика си. Но от известно време се носят слухове, че новият чип A16 ще се използва само в iPhone 14 Pro, докато обикновеният iPhone 14 ще трябва да се задоволи с A15. Тази разлика също ще стане стандарт за всички бъдещи iPhone.

Но това не означава, че iPhone 14 не превъзхожда iPhone 14. Често срещаният Apple Leaker ShrimpApplePro подчертава, че въпреки че обикновеният iPhone 14 използва стар хардуер тук и там, все още има подобрения, които трябва да се направят. Споменава се нов 5G модем и можем да очакваме и по-добра производителност.

Между другото, анализаторите твърдят от известно време, че iPhone 14 ще работи по-добре въпреки по-стария чип. Това не се дължи само на други елементи, които се обновяват. Според по-ранни слухове, самият чип A15 също може да бъде леко модифициран и подобрен за използване в новия iPhone.

Какви нови функции ще получи iPhone 14?

Въпреки че новият iPhone все още не е разкрит, имаше някои течове за нови функции на устройството, включително по-добри камери и постоянно включен дисплей. Някои от тях изглежда са ексклузивни за моделите Pro, но ще трябва да изчакаме Apple да потвърди.

Популярна тема