„Ето как винаги на дисплея работи на iPhone 14“

Съдържание:

„Ето как винаги на дисплея работи на iPhone 14“
„Ето как винаги на дисплея работи на iPhone 14“
Anonim

Винаги на дисплея може да се намери на флагманите на много производители на смартфони в наши дни. С такъв дисплей определена информация, като дата и час, винаги ще се вижда на екрана на вашия телефон, дори когато е заключен и в режим на заспиване. Изглежда Apple най-накрая ще представи такъв дисплей с iPhone 14.

Но ще работи малко по-различно от обикновения телефон с Android. На телефон с Adnroid обикновено получавате черен екран с часовник върху него. Но Apple ще направи така, че вашият фон да остане видим до известна степен в режим на заспиване, откри 9to5Mac.

Прочетете също: Пускането на iPhone 14 започва есента, пълна с нов хардуер на Apple

Новите тапети за iOS 16 имат състояние, наречено „Заспиване“. Когато фонът е в това състояние, той става много тъмен и определени поразителни цветове стават сиви или по друг начин стават незабележими. Много е подобно на това как изглежда циферблат на Apple Watch, когато винаги активният дисплей на това устройство е в режим на заспиване.

Винаги на дисплея само за най-скъпите iPhone?

Изглежда напълно възможно да получите винаги на дисплея само с iPhone 14 Pro или Pro Max. Разликата между обикновените iPhone и Pro моделите се увеличава във всеки случай, също и по отношение на използваните чипове, например. Тъй като iPhone 14 изглежда доста скъп, ще трябва да платите много за винаги на дисплея.

Популярна тема