Не е необходимо да купувате DLC за Mario Kart, за да го играете онлайн

Съдържание:

Не е необходимо да купувате DLC за Mario Kart, за да го играете онлайн
Не е необходимо да купувате DLC за Mario Kart, за да го играете онлайн
Anonim

До края на 2023 г. броят на лентите в Mario Kart 8 Deluxe трябва да бъде удвоен. Разпределени през следващите две години, 48 работни места от предишната игра Mario Kart ще дойдат в заглавието Switch. В тези задачи трябва да закупите DLC или да сте член на разширителния пакет Switch Online.

Но изглежда, че не е нужно, ако не сте запален фен на Mario Kart. Уебсайтът на Nintendo заявява, че от 18 март играчите ще могат да се насладят на новите курсове в местни или онлайн състезания с приятели, дори ако само един човек има достъп до DLC. От 22 март DLC курсовете ще се появяват и в рулетката, когато играете онлайн с произволни играчи.

Така че изглежда, че трябва да купите DLC само ако искате да го играете сами. Всъщност не се казва нищо за възможно разделение в онлайн играта между играчи с DLC и играчи без. Когато Wii U версията на Mario Kart 8 първоначално получи DLC, имаше такова разделение. Ако е вярно, че това не се случва сега, това е поразителен избор.

Все още не съм доволен от Mario Kart DLC

Като цяло феновете се радват, че идват нови работни места, но не всички са доволни. Някои играчи откриват, че пистите графично не съответстват на това, което изглеждат предишните курсове в Mario Kart 8. Някои фенове дори намират девиантния стил за грозен.

Популярна тема