Спечелете Mario Kart 8 Deluxe с голяма отстъпка в Game Mania

Съдържание:

Спечелете Mario Kart 8 Deluxe с голяма отстъпка в Game Mania
Спечелете Mario Kart 8 Deluxe с голяма отстъпка в Game Mania
Anonim

Ако вашият франчайз е достатъчно голям, той ще има свой собствен ден. Наскоро например беше Денят на покемоните и след малко по-малко от два месеца ще бъде Четвърти май. Но междувременно, първо е ред на MAR10.

Отстъпка за Mario Kart

Обикновено няма големи празненства за Деня на Марио, но често можете да спечелите добра сделка за игра на Марио. В Game Mania тази година това е Mario Kart 8 Deluxe. Можете да вземете играта само на 10 март само за 44,98 евро. По този начин можете да получите играта навреме за DLC.

Ако тази сделка не е достатъчно добра, може би трябва да почистите дъската си за игра. Защото, ако имате игра, от която вече не се нуждаете, можете да получите Mario Kart 8 Deluxe чрез промоция за размяна само за десетина. Тази промоция също е валидна само на 10 март и трябва да имате участваща игра. Общ преглед можете да намерите на сайта на Game Mania.

Дневна оферта и днес

Предвид огромните цифри на продажбите на Mario Kart, шансовете са, че вече притежавате тази игра. Ако все още искате нова игра, в която можете да се разкъсате, тогава днешната сделка за деня на Game Mania (9 март) може да е нещо за вас. Можете да получите играта Riders Republic на всички конзоли с добра отстъпка.

Популярна тема