Вземете тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox сега с голяма отстъпка

Съдържание:

Вземете тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox сега с голяма отстъпка
Вземете тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox сега с голяма отстъпка
Anonim

F1 2021

Новият сезон на Формула 1 е на път да започне отново и много фенове ще бъдат нетърпеливи да видят отново колите, които се движат по асфалта. Ако наистина не можете да чакате повече или ако искате да изпитате какво е да си в супер бърза кола, можете също да започнете с F1 2021. Особено сега, когато играта е в продажба в Nedgame!йени

В F1 2021 можете дори да се качите в болид от F1 като Макс Верстапен, Луис Хамилтън или Фернандо Алонсо, но можете също да създадете свой собствен пилот. След това с новия си шофьор можете да играете няколко последователни сезона на F1 или да се състезавате срещу други играчи онлайн.

За F1 2021 Codemasters също така създаде съвсем нов режим на история. В това играчите управляват измисления пилот Ейдън Джаксън, който преминава към Формула 1. В допълнение към шофирането, вие също трябва да се появите пред камерата и да направите избор как искате да настроите колата. Така че нямам търпение да видя как колите от F1 се разкъсват отново, тогава вкарайте F1 2021 сега!

Image
Image

Mario Kart 8 Deluxe

F1 2021 не е единствената състезателна игра, която в момента можете да печелите с отстъпка. Mario Kart 8 Deluxe за Nintendo Switch също е в продажба. Това е нещо хубаво, защото Nintendo скоро ще пусне ново DLC за играта, добавяйки цели 48 нови работни места към играта!

Дори и без предстоящото съдържание, Mario Kart 8 Deluxe е обширна игра, която ще ви забавлява дълго време. Така че можете да участвате сами или с приятели в различни купи, които могат да побират 50cc, 100cc или 150cc. Разбира се, можете да избирате от цял набор от герои от вселената на Марио и можете да сглобите свой собствен автомобил.

Освен класическите състезания, има и други режими за игра. Например в Balloon Battle трябва да разбиете балоните на опонентите си, докато Renegade Roundup е версията на Марио на cops vs. разбойници.

Image
Image

Трилогията на тъмните души

Тази седмица Elden Ring най-накрая се появи. Никога ли не сте играли игра от FromSoftware и искате да започнете със серията Dark Souls? Тогава имаме добри новини за вас! Вече можете да вземете трилогията Dark Souls с голяма отстъпка.

С това получавате три страхотни приключения у дома, за които трябва да сте силни. Игрите Dark Souls са доста предизвикателни, особено по време на емблематичните битки с босове. Почти няма по-добро чувство от това да победиш босовете в Dark Souls, така че с този пълен пакет ще имаш много страхотни часове, които да очакваш с нетърпение!

Image
Image

Необходими са две

Ако търсите забавна игра, която да играете с приятел, едва ли можете да намерите по-добри опции от It Takes Two. Името на играта не може да бъде по-подходящо, защото можете да играете It Takes Two само с двама играчи.

В играта играете като Коди и Мей, семейна двойка на ръба на развода. Дъщеря им Роуз просто не е съгласна и иска те да преодолеят проблемите си. Това задейства магическо заклинание, което изпраща Коди и Мей в куклите на Роуз.

От двойката зависи да преодолее различните препятствия в It Takes Two и да ги върне обратно в собствените им тела. Приключението е толкова силно, It Takes Two дори беше обявено за игра на годината на годишните награди за игри!

Популярна тема