Какво завършихте или купихте тази седмица? (седмица 10)

Съдържание:

Какво завършихте или купихте тази седмица? (седмица 10)
Какво завършихте или купихте тази седмица? (седмица 10)
Anonim

Маркъс

Купено: Mario Kart 8 Deluxe, Metroid Prime TrilogyЗавършено: -

Тази седмица купих Mario Kart 8 Deluxe. Имах оригинала на Wii U, но започвах да откривам, че не желая да включа Wii U за няколко рунда на Mario Kart. Това е жалко, разбира се, защото Mario Kart 8 е фантастична и сега дори мога да я играя без включен Switch. В допълнение, изтеглих Metroid Prime Trilogy… на Wii U. Знам, че това противоречи на това, което току-що казах относно усилието да включа Wii U, но имах код за отстъпка и не исках да чакам потенциален Switch вече версия. Между другото, ако някой от Nintendo чете това: версия за Switch все още би била добре дошла, защото котката ми преследва кабела Nunchuck.

Image
Image

Luuc

Купено: -Завършен: Ori and the Blind Forest

Тази седмица завърших Ori and the Blind Forest на Nintendo Switch. Играта беше в продажба преди известно време и трябваше да отговори на това. Оттогава играя играта малко по малко и сега съм готов за продължението на 11 март. Ако успее да надмине нивото на оригинала, Will of the Wisps може да стане само кандидат за игра на годината.

Крис

Купено: Persona 5 RoyalЗавършено: One Punch Man: Герой, който никой не познава

One Punch Man като аниме за мен беше една от изненадите, на които попаднах в Netflix. Сериалът отправя сатиричен поглед към жанра на супергероите. Бях много любопитен как ще се появи това в играта. Разбира се, можете да намерите моя в ревюто. Междувременно мога да се хвърля в Persona 5 Royal, която може да ме занимава през следващите 100+ часа, така че за момента съм надолу!

Какво завършихте или купихте тази седмица?

Редакторите не седяха неподвижни тази седмица. Маркъс се освободи, а Луук и Крис имаха страхотни приключения. Какво играхте или купихте тази седмица? Уведомете ни по-долу!

Популярна тема