Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 11)

Съдържание:

Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 11)
Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 11)
Anonim

Ралф

Завършен: -

Купено: -Гледано: Карай, за да оцелееш Сезон 4

Започнах новия сезон на Drive to Survive, като добра подготовка за предстоящия сезон F1. Все още не съм приключил с него, но отново е ясно, че продуцентите са били креативни с работата по изрязване и поставяне. А защо е една голяма мистерия. Сезон F1 2021 г. беше пълен със страхотни истории и зрелищни състезания, но създателите на Drive to Survive избират да изфабрикуват сензация и да не показват истински, значими моменти.

В епизода за Ландо Норис и Даниел Рикиардо, Drive to Survive се опитва да опише двойката като двама шофьори, които не могат да се понасят, когато обратното е вярно. Норис също обяви чрез социалните медии, че е бил значително съкратен и че цитати от него са били използвани в много различно време от това, когато е направил изявлението. Следователно не е чак такава мистерия защо Макс Верстапен реши да не участва повече в Drive to Survive. Освен това е толкова жалко, защото шоуто привлича много нови фенове, но не по правилния начин.

Image
Image

Arran

Завършен: Horizon Forbidden West

Купено: -Гледано: All Of Us Are Dead, The Marvelous Mrs. Maisel Сезон 3

Ако вие, като мен, останете у дома с Covid за известно време, това идва с много недостатъци. Но има и предимства. Например изгледах корейския зомби сериал All Of Us Are Dead за няколко дни. Разбира се, вече знаехме, че Корея е добра в зомбитата от Train To Busan и Kingdom. Този сериал може и да не е шедьовър като другите два, но определено си заслужава гледането.

Разбира се, аз също много се насладих на третия сезон на The Marvelous Mrs. царевица. Ако имате Prime, наистина няма извинение да не гледате този сериал. Забавен сериал за еврейска домакиня от 60-те години на миналия век, чийто перфектен живот внезапно се разпада. От отчаяние тя решава да стане стендъп комик. И това беше добра идея!

Horizon може да е бил засенчен от Elden Ring, но реших първо да завърша приключението на Aloy. Бях голям фен на Zero Dawn и също така успях да събудя много любов към Forbidden West. Достатъчно, за да вземем този платинен трофей. Както и преди, беше изненадващо лесно да се получи, но бях доволен от него. Сега, когато дискът Elden Ring отива в моята конзола…

Image
Image

Маркъс

Завършен: The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Купено: Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass

Гледано: -

Не е тайна, че обичам The Легенда за Зелда. Просто играете някои игри по-често от други, а Majora's Mask беше преди известно време за мен (2017 г., ако мога да повярвам на времето за игра в моя запазен файл). Така че отново беше крайно време. Този път намерението ми беше да направя всичко, освен дупките за риболов, които бяха нови във версията 3DS. Това си остава странна, фантастична и понякога сърцераздирателна игра. Смея да твърдя, че никога повече няма да получим същата игра Zelda. Купих и DLC за Mario Kart 8. Това беше необходимо, което ми харесва в Mario Kart и особено Mario Kart 8 е прекрасен. Вече играх едно от двете Гран При днес и отново беше забавно. Знам къде отива уикендът ми!

Популярна тема