Nintendo Switch вече продава повече от Nintendo 64 през целия си живот

Съдържание:

Nintendo Switch вече продава повече от Nintendo 64 през целия си живот
Nintendo Switch вече продава повече от Nintendo 64 през целия си живот
Anonim

Това, че Switch се справя добре, не е новина, но хибридната конзола на Nintendo наскоро продаде повече от любимия Nintendo 64 С последния седмица продажбите на Switch са 33,15 милиона, с 220 хиляди повече от 32,93 милиона на Nintendo 64. По отношение на софтуера Nintendo 64 все още е лидер с почти 225 милиона в сравнение с над 163 милиона за Nintendo 64. Switch.

Изпревари ли Switch други конзоли?

На вътрешния фронт Nintendo Switch настигна WiiU и GameCube. Конзолите, които все още са продали повече от Switch, са NES (61,91 милиона), SNES (49.10 милиона) и Wii (101,63 милиона). В момента Virtual Boy е единственият преносим компютър, който се продава по-малко от Switch (но всичко се продава по-добре от Virtual Boy).

Продава ли се Nintendo Switch по-добре от конкурентите?

Nintendo Switch се продава все още не по-добре от PS4 или Xbox One Въпреки това, Switch непрекъснато се доближава до 41 на Xbox million One, което си е голямо постижение предвид времето, през което двете системи са били на пазара досега. Най-продаваната конзола за всички времена е PlayStation 2 със 155 милиона. Това все още не е надминато.

Колко е продаден Nintendo Switch в Холандия?

Цифрите за Холандия са неизвестни. В Европа първите три са Франция, Обединеното кралство и Германия. Следователно общите продажби на Холандия във всеки случай са по-малко от 1,42 милиона на Германия.

Nintendo Switch се справя добре и с някои големи игри (като Pokémon Sword & Shield и Animal Crossing), планирани за тази година, ще отнеме известно време. Виждате ли Switch често във вашия район? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема