Актуализация – реалната цена на Cyberpunk 2077 е много по-висока от очакваната

Съдържание:

Актуализация – реалната цена на Cyberpunk 2077 е много по-висока от очакваната
Актуализация – реалната цена на Cyberpunk 2077 е много по-висока от очакваната
Anonim

Актуализация - Разходите за възстановяване са много по-високи от очакваните

Докладът на CD Projekt RED посочва, че цената на 30 000 възстановявания, които разработчикът е уредил за самите играчи, възлиза на 2,2 милиона долара. Анализаторът Майк Фътър и Ars Technica само се задълбочиха в дебелия доклад и видяха, че реалните разходи за възстановяването са много по-високи, а именно 51 милиона долара. Въпреки това, тези разходи все още са много различни от милионите продадени копия, които са осигурили огромен оборот на полското студио.

Оригинална публикация

В деня на излизане на Cyberpunk 2077 имаше множество ревюта на играта, възхваляващи новото заглавие на CD Projekt RED. Има няколко споменавания за някои технически проблеми, но това не трябва да е пречка за забавлението. Но това беше само за PC версията, докато няколко часа по-късно се оказа, че версията за PS4 и Xbox One изобщо не е в добро състояние. CD Projekt RED е филетиран, което дори води до няколко съдебни дела през следващите седмици.

Въпреки всички проблеми, Cyberpunk 2077 се продава като топъл хляб. Вече знаехме, че играта е успешна по отношение на продажбите, но сега наистина показва колко изключително популярно е заглавието. По време на видео разговор с акционери, CD Projekt RED разкри, че играта е продала 13,7 милиона копия само през 2020 г., съобщи GamesIndustry.biz.

Възстановяванията за Cyberpunk 2077 изненадващо ниски

След лошото пускане на Cyberpunk 2077 на конзоли, разбира се имаше много критики и призиви за възстановяване на средства. Затова CD Projekt RED призова играчите да им изпратят имейл, ако искат парите си обратно, за да могат да уредят това. Очакваше се, че пощенската кутия на разработчика ще се препълни, но впоследствие това не се оказа толкова лошо. В крайна сметка само 30 000 играчи са поискали парите си обратно чрез CD Projekt RED. Само отделните издатели като Microsoft и Sony не попадат в това, но не са известни цифри за това.

За да коригира проблемите с Cyberpunk 2077, разработчикът е измислил няколко големи корекции. В резултат на това играта най-накрая може да се играе на PS4 и Xbox One.

Тази публикация е актуализирана на 23 април 2021 г.

Популярна тема