Assassin's Creed Valhalla втората най-успешна игра за Ubisoft

Съдържание:

Assassin's Creed Valhalla втората най-успешна игра за Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla втората най-успешна игра за Ubisoft
Anonim

Valhalla се оказа огромен успех за Ubisoft. Играта ще навърши една година на 10 ноември. През тази година играта направи толкова много пари, че изпревари всички игри на Assassin's Creed по приходи в рамките на една година, превръщайки се във втората най-успешна игра за Ubisoft.

Защо Valhalla е толкова успешна?

Assassin's Creed Valhalla излезе в разгара на корона пандемията и изглежда се е възползвала от нея. И не само приходите от самата игра са накарали играта да събере толкова много пари. Разширенията като The Siege of Paris и Wrath of the Druids също са много популярни.

Популярността на разширенията за играта е добра новина за феновете, тъй като Ubisoft има някои планове за бъдещето на играта. Вече знаем, че предстои разширение през 2022 г., което според един копач на данни ще се казва Dawn of Ragnarok.

Самата Ubisoft все още е потайна относно бъдещето на разширенията, така че трябва да изчакаме, докато самата Ubisoft излезе с още новини. Ако Ubisoft иска да пусне разширение след Dawn of Ragnarok, ето списък с възможни места, където може да се проведе ново DLC.

Популярна тема