Marvel's Guardians of the Galaxy разочарова според Square Enix

Съдържание:

Marvel's Guardians of the Galaxy разочарова според Square Enix
Marvel's Guardians of the Galaxy разочарова според Square Enix
Anonim

Президентът на Square Enix Йосуке Мацуда каза на брифинг за финансовите резултати на компанията, че въпреки добрите отзиви, играта не се продава толкова добре, колкото се очакваше първоначално. Компанията няма да спре дотук, заявявайки, че ще продължи да работи усилено за увеличаване на продажбите, „за да компенсира бавния старт“.

Има няколко причини играта да не се купува толкова често, колкото се надяваше Square Enix. Например, много фенове не бяха доволни от предишната Marvel игра на Square Enix, Marvel's Avengers. Тази игра също не успя да постигне успеха, който Square Enix имаше предвид.

Освен това времето за излизане на Marvel Guardians of the Galaxy не беше идеално. Големи заглавия като Far Cry 6, Metroid Dread и Back 4 Blood излязоха през същия месец.

Marvel's Guardians of the Galaxy може да не се продава много добре, но играта успя да получи много добри отзиви. Например резултатът от Metacritic е 8 и ние също препоръчваме играта на XGN.

За какво е Marvel's Guardians of the Galaxy?

Marvel's Guardians of the Galaxy е базиран на едноименните комикси и филми на Marvel. Вие играете като Peter Quill, известен също като Starlord. Заедно с другите пазители на галактиката трябва да спасите вселената.

Тези, които са се надявали да играят като Крис Прат, нямат късмет: героите в играта не приличат на известните актьори от филмите. Следователно играта е нов поглед към любимия франчайз.

Популярна тема