Elden Ring вече е продал невероятна сума

Съдържание:

Elden Ring вече е продал невероятна сума
Elden Ring вече е продал невероятна сума
Anonim

Малко след издаването бързо стана ясно, че Elden Ring е едно от най-успешните издания за тази година. Играта имаше високи пикове в Steam и Twitch, надминавайки всички предишни игри на FromSoftware. Резултатите от прегледите на играта също бяха високи почти навсякъде.

Наскоро също стана ясно, че Elden Ring е най-големият нов IP в Европа след The Division. Вече е ясно с какви продажби в световен мащаб е постигнато това. Играта вече е продадена 12 милиона пъти.

Само по себе си е по-често игрите да постигат такива цифри на продажбите, но времето също е важен фактор тук. Тези 12 милиона бяха достигнати само за три седмици. FromSoftware и Bandai Namco цитират едновременното пускане на 14 езика и мрежовото тестване преди пускането като ключови фактори, стимулиращи интереса към Elden Ring.

Идва ли още Elden Ring?

С такива цифри на продажбите изглежда очевидно, че ще видим повече Elden Ring в бъдеще. FromSoftware и Bandai Namco също вече говорят за възможни бъдещи планове. Феновете са помолени да се грижат за още Elden Ring. Също така се говори много за разширяване на IP „отвъд света на игрите“.

Ако искате да увеличите продажбите на Elden Ring до 13 милиона, но се притеснявате за репутацията на игрите на FromSoftware като доста трудни, имаме добри новини. Можете да получите всякакви полезни съвети за тази игра в нашата видео серия Elden Ring For Dummies.

Популярна тема