Най-добрите шутъри от трето лице, които да очакваме с нетърпение през 2022 г

Съдържание:

Най-добрите шутъри от трето лице, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
Най-добрите шутъри от трето лице, които да очакваме с нетърпение през 2022 г
Anonim

Splatoon 3

Изкушаващо е да се мисли, че всички стрелци са насилници. Все пак това са игри със стрелба и огнестрелните оръжия не са съвсем безобидни. Но оставете на Nintendo да направи шутър, подходящ за деца, като просто играе пейнтбол, така да се каже. Не че пейнтболът е сто процента безвреден, но обикновено няма смъртни случаи.

През 2022 г. ще излезе третата част от поредицата Splatoon. В играта можете да се състезавате един срещу друг в отбори в различни режими. В Turf Wars, например, целта е да покриете възможно най-голяма част от арената с мастилото на вашия отбор. Ако предпочитате да играете кооперативно, можете да го направите и в режим Salmon Run: The Next Wave.

Image
Image

ARC Raiders

В шутърите често се състезавате с други играчи, но за щастие понякога можете да работите заедно. Например в ARC Raiders, игра, в която вие и вашите приятели можете да се състезавате срещу ARC, заплаха от космоса. Можем да започнем с тази игра през 2022 г.

Играта е направена от студио, основано от бивш разработчик на Battlefield. Така че определено има опит със стрелците. В случай, че се чудите как да накарате всичките си приятели да играят все още недоказан стрелец: играта е безплатна за игра, така че винаги можете да я изпробвате.

Image
Image

Сили за отбрана на Земята 6

Earth Defense Force се завръща тази година с шеста част. Може да не е най-известната поредица от игри, но Earth Defense Force винаги успява да се представи като солиден шутър от трето лице. Изглежда, че това ще се случи отново с шестата игра.

Както може да подсказва името, в тази игра трябва да защитите Земята срещу извънземна заплаха. Но земята все още не е наистина готова за това. Играта се провежда сравнително малко след Earth Defense Force 5 и Земята не се е възстановила наистина от предишната инвазия. Ако това звучи като настройка, която можете да използвате, тогава Earth Defense Force 6 си струва да опитате.

Image
Image

Sniper Elite 5

Втората световна война отдавна е популярна среда за стрелба. Много франчайзи вече са направили пътуване до друга война, независимо дали е измислена или не. Но ако не можете да се наситите на Втората световна война като обстановка, винаги можете да посетите Sniper Elite.

Подобно на предстоящата пета част, действието се развива във Франция през 1944 г. В тази игра се свързвате с Френската съпротива, за да прекратите таен проект, преди той да доведе до лош край на войната. Както подсказва заглавието, вие сте снайперист, така че тази игра е страхотна, ако искате да се справяте със своите стрелци с малко повече прецизност, отколкото много други игри изискват.

Междузвездни войни Ловци

Игрите Star Wars се предлагат в много форми и размери. Шутърът от трето лице със сигурност не е изключен. Star Wars Hunters може да не е чисто шутър от трето лице, но играта има много герои, които предлагат такъв тип игра.

Тази игра е безплатна за игра, точно като ARC Raiders, така че можете да я опитате отново, без да сте обвързани с нищо. Обещава да бъде игра с много екшън от всякакви шантави герои. Може би това не е точно това, което чакате, но това е точно онази лудост, която се вписва в малко по-малко страхотни заглавия от Междузвездни войни.

Популярна тема