GTA 5 продължава да се продава добре с GTA 6 на път

Съдържание:

GTA 5 продължава да се продава добре с GTA 6 на път
GTA 5 продължава да се продава добре с GTA 6 на път
Anonim

GTA 5 е все по-близо и по-близо до едно десетилетие, но играта не се продава по-малко заради това. През изминалото тримесечие тя е продадена около 5 милиона пъти, количество, което някои игри не достигат през целия си живот. Общите продажби на играта сега възлизат на 170 милиона копия.

Take-Two също съобщава, че GTA 5 е най-продаваната игра на десетилетието в Съединените щати. Може би това също е свързано с факта, че играта вече е достъпна за три поколения конзоли. GTA 5 е най-новата игра Grand Theft Auto от доста време и по този начин играта е най-достъпна за много новодошли.

Докато Take-Two представя многото поколения конзоли на GTA 5 като нещо, с което да се гордеят, много фенове го намират за предмет на критика. Преди GTA 5 новите игри от поредицата излизаха много по-бързо и често имаше няколко игри на поколение. Според мнозина постепенно идва време за GTA 6.

Кога ще излезе GTA 6?

GTA 6 наистина се работи, както беше потвърдено тази година. Според вътрешни хора ще отнеме известно време, преди играта наистина да се появи. За това несъмнено ще допринесе и намерението на Rockstar да надмине всички очаквания.

Популярна тема