Тук можете да закупите контролера Splatoon 3 Pro

Съдържание:

Тук можете да закупите контролера Splatoon 3 Pro
Тук можете да закупите контролера Splatoon 3 Pro
Anonim

Няма да мине много време, преди да можем да започнем с най-новия Splatoon. Играта ще бъде пусната на 9 септември, но това не е единственото нещо, което феновете могат да очакват с нетърпение. Например, ще има специално издание на Switch OLED, но ако това е твърде скъпо или ако искате пълен комплект, има и контролер Splatoon 3 Pro.

Поръчайте предварително Splatoon 3 Pro Controller тук

Подобно на играта и Switch OLED, можете да поръчате предварително специалния Pro Controller точно сега. Въпросът може да е верен, но можете да намерите контролера в магазините, където бихте го очаквали. Например, можете просто да отидете на bol.com и Nedgame.

На пръв поглед изглежда, че този контролер се различава малко от Splatoon 2 Pro Controller, който все още познаваме от 2017 г. Дръжките имат различни цветове, но иначе изглеждат привлекателни. Ако погледнете само малко по-внимателно, ще откриете и фини разлики в останалата част от контролера.

Image
Image

Кога ще излезе Splatoon 3?

Splatoon 3 стартира на 9 септември за Nintendo Switch. Това е и денят, в който Pro Controller е в магазина. Можете да закупите специалния Switch OLED седмица предварително, така че всичко е готово, когато започнете да играете.

Препоръчано: