Първото DLC на Pokémon Sword and Shield най-накрая излиза след две седмици

Съдържание:

Първото DLC на Pokémon Sword and Shield най-накрая излиза след две седмици
Първото DLC на Pokémon Sword and Shield най-накрая излиза след две седмици
Anonim

Излизането на Pokémon Sword and Shield DLC е на 17 юни

В нов трейлър Nintendo разкри издаването на първото DLC на Pokémon Sword and Shield. Isle of Armor, както се нарича експанжънът, може да се играе от 17 юни за всеки, който е закупил пропуск за експанжън от 30 евро за някоя от игрите. DLC не се предлага отделно от Nintendo Switch eShop.

В Isle of Armor вие пътувате като треньор на Pokémon до чисто нова област в района на Galar. Както подсказва заглавието, първото разширение се развива на остров с много плажове, гори и пещери за изследване. На острова има и доджо, където треньорът Mustard ви помага да направите вас и вашия Pokémon още по-силни. Вече можете да опитате цялото ново съдържание в трейлъра.

DLC включва нова зона и нови Pokémon

В допълнение към нова област за изследване, разширението Isle of Armor въвежда и набор от нови покемони, които да хванете в игрите. Например, скоро ще можете да добавите Squirtle, Bulbasaur, Horsea и Magnemite към вашата колекция. Общо можете да очаквате около 200 нови Pokémon с пристигането на DLC. Освен това няколко покемона получават специална форма на Giganticax, гигантска форма на покемон, която беше въведена в игрите Sword and Shield.

Pokémon Sword and Shield ще бъде достъпен на Nintendo Switch от 15 ноември. Най-новото приключение в района на Галар е вдъхновено от английския пейзаж и е безспорен успех. С 9.0 в рецензията, ние също смятаме, че играта определено си заслужава. В допълнение към Isle of Armor DLC, второ разширение също ще бъде пуснато в края на тази година: The Crown Tundra. Това разширение се фокусира върху планинска снежна зона със свързани нови покемони.

Популярна тема