ЗАЕТ: Новите заглавия на Pokémon Presents пристигат утре

Съдържание:

ЗАЕТ: Новите заглавия на Pokémon Presents пристигат утре
ЗАЕТ: Новите заглавия на Pokémon Presents пристигат утре
Anonim

Pokémon е в светлината на прожекторите от дълго време. Например Pokémon обяви, че ще има виртуален концерт за деня на Pokémon, в който Пост Малоун ще участва. Сега те направиха още едно съобщение за нови подаръци.

Поколение 4

Феновете на Pokémon са нетърпеливи за нови заглавия от дълго време. Последната голяма игра, която Pokémon пусна на Switch, беше Pokémon Sword and Shield. Бяха пуснати няколко DLC-та, но като цяло тази игра вече е завършена. Какво ще видим в презентацията утре?

Въпреки че все още нищо не е известно, феновете на Pokémon очакват много неща. Например, феновете биха искали да видят римейк на Pokemon Sinnoh. Известни още като Pokémon Diamond и Pearl, тези игри бяха пуснати през 2007 г. Както анимето, така и игрите се считат за едни от най-добрите в поредицата Pokémon. Поради това хората са нетърпеливи да видят римейк на Diamond and Pearl, идващ за Nintendo Switch. Както началният, така и легендарният Pokémon са любимите на много фенове и това може да бъде чудесна възможност за Pokémon да зарадват своите фенове.

Други очаквания

Можем също да очакваме повече информация за Pokemon Sleep, Sword and Shield DLC, повече информация за анимето, нови блясъци за Pokémon Go или дори повече информация за продължение на филма: Детектив Пикачу по време на Pokémon Presents.

Това са само спекулации. Ако искате да знаете със сигурност какво предстои, определено трябва да гледате Pokémon Presents, 26 февруари от 16:00 ч.!

Популярна тема