9-те поредни най-добри игри Nintendo Switch Lite

Съдържание:

9-те поредни най-добри игри Nintendo Switch Lite
9-те поредни най-добри игри Nintendo Switch Lite
Anonim

Легендата за Зелда: Дъхът на дивата природа

Breath of the Wild е една от най-добрите игри на Zelda и се нарежда високо в много списък с най-добрите Switch игри на всички времена. Breath of the Wild е екшън-приключенска игра с голям отворен свят и собствен стил. Това се отнася както за графиките, така и за играта.

Следователно играта може да се играе перфектно в ръчен режим. Стилът на рисуване на играта се отразява добре на екрана на Switch Lite и контролите работят много добре (дори в движение). Breath of the Wild получи почти перфектни 9, 8 от нас и следователно не трябва да липсва на вашия Switch Lite.

Mario Kart 8 Deluxe

Никой списък с игри на Nintendo Switch не може без игра Mario Kart. Ето защо Mario Kart 8 Deluxe Switch не трябва да липсва. Тази игра с картинг е подобрена версия на Mario Kart 8 от WiiU и е най-елегантната, най-балансирана игра с карти с Марио. Играта е пълна със съдържание.

Всички оригинални писти са включени с цялото съдържание за изтегляне, всички герои могат да се избират и можете да се състезавате срещу процесора или срещу други геймъри както онлайн, така и офлайн. Играта работи перфектно в ръчен режим и може да се управлява просто с жироскопа (завъртайки вашия Switch Lite, сякаш е волан), ако ви е удобно. В нашия преглед дадохме на Mario Kart 8 9, 0.

Image
Image

Имението на Луиджи 3

В имението на Луиджи 3 вие помагате на Луиджи да освободи Hotel De Eternal Rest от призраци, а по пътя и неговите отвлечени приятели, Марио и професор К. Wibus, за освобождаване. В нашия преглед заключихме, че играта има красива среда, предлага ви много различни видове врагове и съдържа страхотни пъзели.

Контролът на камерата обаче не винаги беше удобен и контролите понякога бяха малко сковани. Въпреки това играта струва прилични 7.5 и определено се препоръчва за вашия Switch Lite.

Image
Image

Покемон меч и щит

В края на миналата година бяха пуснати две нови игри на Pokémon: Sword and Shield, в които вие като треньор на Pokémon можете да прекосите изцяло новия регион Galar в търсене на нови Pokémon, които да се бият за вас. Играта работи добре в ръчен режим и следователно е много подходяща за Switch Lite.

За съжаление, същото не може да се каже за онлайн режима, така че ако очаквате да можете да изследвате места, подобни на Pokémon Go, с тези игри, ще бъдете разочаровани. Все пак тази игра получи красива 9.

Image
Image

Мъртви клетки

Тази игра не е за случайните играчи сред нас. Това е игра Roguevania, която може да се сравни с Dark Souls по отношение на трудност. В тази игра вие разследвате неуспешен експеримент на остров. Забравете контролните точки или други трикове, те не са там.

Ще трябва сами да отворите пътища, за да стигнете до целта си по-бързо чрез преки пътища. Ако умрете, ще се върнете с различни умения и оръжия, което ще изисква от вас да коригирате стила си на игра. Това не е просто игра, която ще играете в автобуса, но в ръчния режим на Switch Lite е по-лесно да „опитате отново“.

Image
Image

Селесте

Още една игра, която попада в категорията „Независими“. Celeste е платформинг с най-високо качество. Не се разсейвайте от пикселната графика и прекрасното момиче, което играе главната роля. Тази игра ви показва какво трябва да представлява платформингът: 700 нива и умрете много пъти.

Въпреки това, все още имате чувството, че краят идва твърде скоро. Ако не сте такъв герой на платформата, играта предлага различни „помощници“, за да я поддържате годна за игра за по-обикновения геймър. Celeste работи най-добре в кратки сесии за игра, за да избегнете риска да хвърлите своя Switch lite през прозореца от разочарование. Това прави тази игра идеална за "в движение".

Zen Pinball FX3/ Междузвездни войни

Кой не харесва флипер? За тези, които нямат физически шкаф на свое разположение, има Zen Pinball FX3. Всъщност FX3 е по-скоро платформа за пинбол, отколкото отделна игра, защото трябва да купувате игралните машини отделно. Получавате включен шкаф безплатно и можете да изпробвате всички шкафове в демо режим.

Самият FX3 също е безплатен, така че без да плащате нито цент, можете да изпробвате всички шкафове. Схвана ли го след това и също ли си фен на Star Wars? След това можете да закупите Zen Pinball Star Wars с не по-малко от 19 различни шкафа с теми от Междузвездни войни. Можете да играете на всички машини както обикновено, но ако обърнете своя Switch Lite с главата надолу, машината ще се завърти и можете да използвате бутоните на рамото за плавниците за най-доброто усещане за пинбол.

Diablo 3

Тази игра, разбира се, е стара. Играта беше пусната за първи път през 2012 г. и дойде на Nintendo Switch през 2018 г. Въпреки това Diablo 3 все още е кралят на обхождащите подземия.

Версията на Switch не отстъпва на събратята си на другите конзоли. Това само по себе си е постижение. Тази версия на Switch включва цялото съдържание за изтегляне и играе много добре с joy-cons само на Switch.

Image
Image

Aaero

Aareo е ритъм игра със стрелба с две пръчки, в която трябва да следвате бяла лента с бясна скорост в ритъма на музиката, докато междувременно стреляте по врагове. Музиката е вдъхновяваща, ритмичният геймплей пристрастяващ, а мини-босовете впечатляващи.

Версията Switch е пълното издание веднага, което означава, че е включено съдържанието за изтегляне. Това увеличава броя на пистите, на които можете да играете, от 15 на 21. Харесвате ли тази игра? Aaero 2 ще бъде пуснат през 2020 г. с повече музика и режим за 2 играчи.

Тези игри не работят на Switch Lite

Това беше цял списък от игри, които са отлични за игра на Switch Lite. Има много повече. Има и игри, които не работят на Switch Lite. Това разбира се са игри, които не работят в ръчен режим или които използват сензорите за движение на джойконите. Следователно игрите, които не можете да играете на вашия Switch Lite, включват:

  • 1-2 превключвател
  • Super Mario Party
  • Nintendo Lab
  • Ring Fit приключение
  • Фитнес Бокс

Затова винаги проверявайте внимателно опаковката на играта, преди да закупите дали играта е подходяща за вашия Switch Lite.

Тази статия е актуализирана на 11 август 2020 г.

Популярна тема