Можете да играете тези Pokémon игри на Nintendo Switch

Съдържание:

Можете да играете тези Pokémon игри на Nintendo Switch
Можете да играете тези Pokémon игри на Nintendo Switch
Anonim

Pokémon Let's Go Pikachu and Eevee

Игрите Pokémon Let's Go Pikachu и Eevee са вариация на оригиналната игра Yellow. В Let's Go Pikachu and Eevee вие се връщате в района на Канто и преживявате отново историята на играта от 1998 г. по нов начин.

Let's Go взема много от популярната мобилна игра Pokémon GO. Така че начинът, по който хващате съществата, работи по същия начин. В други игри на Pokémon имате своя собствена битка с Pokémon срещу див, за да го хванете в крайна сметка. В Let's Go Pikachu и Eevee, точно както в Pokémon GO, трябва да хванете Pokémon, като хвърляте топки (с контролерите на Nintendo Switch). Така че докато играта разказва история, която е била разказвана и преди, тя все още има няколко собствени допълнения, които ще изненадат дори дългогодишни фенове.

Image
Image

Pokemon Unite

Ако комбинирате две от най-известните игри: Pokémon и League of Legends, получавате MOBA играта Pokémon Unite. Pokémon Unite работи точно като всяка друга MOBA (мултиплейър онлайн бойна арена) игри. Вие и вашият екип от четирима други онлайн играчи трябва да унищожите кулите на другия отбор възможно най-бързо, за да достигнете крайната си база.

Междувременно противниците естествено имат една и съща цел, така че ще се изправяте срещу тях отново и отново. По този начин вашият герой става по-силен, правейки битките с противниците все по-вълнуващи. В тази игра на Nintendo Switch ще трябва да работите заедно във вълнуващи мачове всеки път, за да спечелите.

Image
Image

Нова снимка на Pokemon

Ако не обичате да се биете, но все пак искате да можете да се възхищавате на Pokémon, New Pokémon Snap на Nintendo Switch е идеалната игра. В New Pokémon Snap вие не обучавате покемони и не се биете с други обучители, ходите на експедиции и правите снимки на съществата в естествената им среда.

New Pokémon Snap е втората игра Pokémon Snap. The Original Snap излезе на Nintendo 64 през 2000 г. Тази втора част все още има същата идея като оригиналната игра. Има много надстройки в сравнение с първата версия. Например през последните 22 години са добавени много региони с нови покемони. Следователно ще срещнете и нови покемони от по-новите игри. Освен това играта използва визуалните възможности, които Nintendo Switch може да предложи, и следователно графиките също са много добри.

Image
Image

Покемон меч и щит

Игрите Pokémon Sword and Shield бяха първите истински основни Pokémon игри, които се появиха на Nintendo Switch. Тези игри поставиха началото на поколение 8. В Sword and Shield регионът Galar и Pokémon Gigantamaxing направиха своя дебют.

Sword and Shield са основно същите като почти всички останали основни Pokemon игри, които сме виждали. Трябва да победите фитнес зали и в крайна сметка да предизвикате лигата с осем значки. Благодарение на конзолата Nintendo Switch, която е малко по-мощна от предишните конзоли на Nintendo, светът, в който се развива играта, е по-жив от всякога. Освен това игрите имат и „дива зона“, където можете да правите различни дейности и, разбира се, можете също да хванете Pokémon.

Image
Image

Pokkén турнир DX

Pokkén Tournament DX е подобрена версия на първия Pokkén Tournament, пуснат на Wii U през 2016 г. Pokkén Tournament DX може да се сравни с други бойни игри като Mortal Kombat и Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

Вие се биете един срещу един като покемон. За разлика от други игри на Pokémon, в Pokkén Tournament DX не се редувате да атакувате, но можете да се движите и атакувате свободно през полето. Точно както в други бойни игри, можете да правите различни комбинации и трябва да изчистите лентата за здраве на опонентите, за да излезете в крайна сметка от битката като победител.

Image
Image

Покемон Брилянтен диамант и блестяща перла

Игрите Pokémon Brilliant Diamond и Shining Pearl са римейк на оригиналните игри Diamond and Pearl. Тези игри първоначално излязоха на конзолата Nintendo DS през 2006 г. Сега това поколение 4 игри е преработено от началото до края за Nintendo Switch.

Игрите са много подобни на оригиналните Diamond и Pearl с изключение на няколко допълнения. Визуално играта изглежда много по-добре благодарение на технологията на Nintendo Switch.

Image
Image

Pokémon Mystery Dungeon: Спасителен екип DX

В Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX вие сте хвърлени в свят, различен от този в други игри от поредицата. В света на Mystery Dungeon няма хора, само покемони.

Mystery Dungeon: Rescue Team DX е игра за обхождане на подземия за Nintendo Switch, в която вие и вашият екип от приятели Pokémon си проправяте път през различни пещери. Докато изследвате тези подземия, ще се изправите срещу други вражески покемони в бързи битки.

Image
Image

Pokémon Legends Arceus

Най-новата игра на Pokémon, която идва на Nintendo Switch, е Legends Arceus. Тази игра беше пусната тази година и Legends Arceus също дава оригинален обрат на франчайза. Играта се развива в древен регион Sinnoh, когато Pokémon и хората не е задължително да работят заедно.

Целта на Legends Arceus е да хване възможно най-много покемони в отворен свят, за да ги изследва. Вие разработвате първия Pokédex. По време на разследването ви ще се случат още по-интересни и мистериозни събития и в Legends Arceus ще се натъкнете на страхотно приключение.

Популярна тема