Delicious Pokémon Sword and Shield са глобени

Съдържание:

Delicious Pokémon Sword and Shield са глобени
Delicious Pokémon Sword and Shield са глобени
Anonim

Случаят на The Pokémon Company започна през ноември 2019 г. и сега е към своя край. Всяка екстри трябва да плати огромна сума от $150 000. Според Polygon тази сума е компенсация както за щетите, причинени от изтичането, така и за разходите, направени от The Pokémon Company по време на делото.

Добрите бяха публикували изображения на ръководство за стратегията на Pokémon Sword and Shield в интернет през 2019 г., първоначално на сървър на Discord. Един от лакомствата направи снимките, когато работеше в печатница, където беше отпечатано ръководството. Другото хубаво сподели тези снимки в Discord и оттам те бяха споделени с останалия свят. Изображенията разкриха необявени функции от игрите, включително невиждани досега Gigantamax форми на определени Pokémon.

Предишни изтекли изображения

Въпреки че този случай вече е приключен, има още известни случаи на изтекли изображения на Pokémon Sword and Shield. Например португалски уебсайт публикува серия от изтичане на информация за игрите, за които Nintendo бързо разбра.

Някои изтекли изображения по това време предизвикаха световен гняв срещу Game Freak, създателят на Pokémon. Много фенове вярваха, че могат да видят от изтеклите изображения, че Game Freak е излъгал за причините, поради които любимите функции като националния Pokédex липсват в играта.

Популярна тема