Тук поръчвате предварително Switch OLED от Splatoon 3

Съдържание:

Тук поръчвате предварително Switch OLED от Splatoon 3
Тук поръчвате предварително Switch OLED от Splatoon 3
Anonim

Няма да мине много време, преди да можете да започнете със Splatoon 3. Обещава да бъде още една цветна игра, така че може би е време да надстроите до Switch OLED, който извежда цветовете по-добре. Nintendo сигурно също е мислила така, защото вече можете да закупите Switch OLED на тема Splatoon в момента.

Къде можете да закупите Splatoon 3 Switch OLED?

В миналото се оказа трудно да се получи нов комутатор, но изглежда не е толкова зле със Splatoon 3 Switch. Това може просто да се промени, защото скалперите вероятно също ще направят своя ход. Можете да поръчате Limited Edition Switch по-долу.

Кога ще излезе Splatoon 3?

Няма да мине много време, преди да можете да се върнете в битка, въоръжени с мастило. Splatoon 3 ще бъде пуснат за Switch на 9 септември. Това я прави една от първите игри в една доста силна есен за Nintendo.

The Limited Edition Switch за играта ще бъде пуснат малко по-рано, а именно на 26 август. По този начин можете да настроите конзолата напълно по ваш вкус, преди Splatoon 3 да е на вашата постелка. След това имате максимално време за игра в деня на излизане на играта.

Тази публикация е актуализирана на 8 август 2022 г.

Популярна тема