Animal Crossing Monopoly в процес на създаване

Съдържание:

Animal Crossing Monopoly в процес на създаване
Animal Crossing Monopoly в процес на създаване
Anonim

Все още не е направено официално съобщение за Animal Crossing Monopoly, но някой в Reddit сподели, че комплектът вече е в магазините. Поне потребителят току-що успя да отбележи комплекта Monopoly в Walmart. Предварителната поръчка за комплекта вече е отворена и чрез американски уеб магазин, което още веднъж потвърждава съществуването на настолната игра.

Кога настолната игра ще се появи в Холандия, все още не е известно. Самите Nintendo и Hasbro все още не са разкрили нищо за сътрудничеството. Феновете, които може да искат да получат настолната игра, ще трябва да бъдат търпеливи или да поръчат предварително американската версия тук.

Image
Image

Animal Crossing все още е популярен

Animal Crossing New Horizons все още е невероятно популярен. По-рано тази година, поради първата годишнина на играта, беше пуснато ново съдържание. Голямата актуализация за рождения ден донесе със себе си някои нови неща. Например бяха въведени артикули на тема Sanrio и към играта бяха добавени нови сезонни артикули.

Ако все още нямате играта, но искате да опитате живота на острова, играта вече е в продажба на bol.com. Там вече можете да намерите играта за 46,75 евро вместо обичайните 60 евро.

Популярна тема