Animal Crossing: New Horizons вече не получава DLC

Съдържание:

Animal Crossing: New Horizons вече не получава DLC
Animal Crossing: New Horizons вече не получава DLC
Anonim

Беше потвърдено от говорител на Nintendo, че Animal Crossing: New Horizons вече няма да получава масивни актуализации. Това съобщава IGN. Две големи разширения ще бъдат пуснати на 5 ноември, което ще бъде последното. Оттогава нататък ще има само незначителни актуализации за коригиране тук и там. Изявлението на Nintendo не обяснява ясно защо играта няма да получи допълнителни големи актуализации.

Говорителят на Nintendo също обяснява защо една актуализация също ще струва пари. Новото DLC Happy Home Paradise е мащабно разширение за Animal Crossing: New Horizon. DLC въвежда нови видове геймплей, където играчите могат да се присъединят към екип за планиране на Paradise. Тази актуализация също отключва нови функции и позволява на играчите да пътуват до други острови, за да помогнат на жителите да украсят и построят домовете си. Тъй като това е толкова голяма актуализация, Nintendo не смята, че е странно, че искат допълнителни пари за нея.

Недоволство от платени DLC

Феновете не смятат, че е толкова странно, че Nintendo ще таксува пари за DLC, но има въпроси за това как. Разширението е част от Nintendo Switch Online Expansion, което не беше особено добре прието. Играчите ще трябва да плащат 39,99 евро годишно за това, което е двойно повече от нормалния абонамент за Switch Online. И ако играчите прекратят абонамента си, те вече няма да имат достъп до функциите на DLC. И това очевидно предизвиква много недоволство!

За щастие е възможно да закупите DLC отделно, така че да можете постоянно да добавите разширението към вашия акаунт. В този случай разширението само по себе си също не е съвсем евтино, с цена от 24,99 евро.

Препоръчано: