Animal Crossing: New Horizons получава две големи актуализации

Съдържание:

Animal Crossing: New Horizons получава две големи актуализации
Animal Crossing: New Horizons получава две големи актуализации
Anonim

Новата и последна безплатна актуализация на Animal Crossing: New Horizons показва много нови и стари функции на тази популярна игра на Nintendo. По-рано беше обявено, че кафене The Roots ще се завърне с Брустър. Сега Nintendo обсъди всички нови функции във видеоклип на Nintendo Direct.

Във видеото от Nintendo можете също да видите завръщането на герои като гадателката Катрина и Капп'н, които ще ви отведат до нови острови в New Horizons. На тези острови може да е различен сезон и да растат различни растения от тези на вашия остров.

Освен това можете да отидете на остров Харв, за да получите нови неща, включително чисто нови прически за вашия герой. Героите Ред и Лейф вече също ще продават своите неща на този остров. Новата актуализация също включва нови движения, мебели, увеличено място за съхранение и връщане на Gyroids.

Happy Home Paradise

В допълнение към тази последна безплатна актуализация, Animal Crossing идва с платена DLC актуализация, наречена Happy Home Paradise. Разширението ще струва $25 и актуализацията ще позволи на играчите да отидат на друг остров, за да помогнат на жителите да обзаведат и проектират домовете си. Лоти и нейният екип за планиране на рая са на острова. Освен къщи, Лоти иска да построи на острова и училища, болници, ресторант и кафене. Разбира се, всички можете да помогнете с това.

За да направим къщите на обитателите възможно най-добри по техен вкус, актуализацията включва и нови мебели и възможност за изграждане на допълнителни стени в къщата. И двете актуализации за Animal Crossing: New Horizons ще бъдат налични на 5 ноември.

Популярна тема