Какво искаме да видим в нова игра Animal Crossing?

Съдържание:

Какво искаме да видим в нова игра Animal Crossing?
Какво искаме да видим в нова игра Animal Crossing?
Anonim

Повече опции за проектиране на вашия остров или село

New Horizons вече ни даде много свобода да създаваме островите на нашите мечти, но винаги има място за подобрение.

Първо, симетрията е задължителна. Опитвали ли сте някога например да центрирате музея със стълбище или мост? Ако не, не се притеснявайте: няма да работи. Това вече доведе до много разочарования сред много играчи и големия въпрос: „Защо Nintendo?“

Image
Image

Това, което също не е възможно, е да се поставят килими навън и да се окачват предмети на скалите. Сега играчите трябва да използват шарки, ако искат да създадат илюзията за килим, но не всеки е достатъчно креативен, за да направи свои собствени шарки или да има достъп до Nintendo Switch Online. Моделите за килим също заемат доста места за дизайн.

Скалите също са доста голи. Разбира се, можете да поставите всичко срещу него, но има много лампи, висящи растения, плакати и картини, които можете да окачите върху него. Реалистично ли е да окачите картина на скала в гора? Може би не, но нито едно от тях не е говорещо животно.

Image
Image

Потърсете стари жители

Имате ли такъв проблем да се сбогувате с любимите си жители? За щастие, в New Horizons те не могат да се движат без ваше разрешение (колко сърца бяха разбити, когато предишните игри стартираха и играчите намериха писмо от любимото си животно, което бяха избягали?), но това не го прави по-малко лесно да ги пуснеш. Можете да ги поканите на кафе в The Roost, но само ако имате тяхното amiibo.

В New Leaf вашите стари жители идваха от време на време да пазаруват от главната улица. В следващата игра искаме да видим това отново, но с повече опции, за да улесните посещението на старите си приятели. Например Nintendo може да направи възможно каненето на стари жители без amiibo, независимо дали е в The Roost, вашата къща или целия остров/село.

Image
Image

Обаждане на вашите приятели животни

Разширението на функциите на Nook Phone също може да улесни поддържането на връзка с преместените животни. Телефонът е хубаво допълнение към New Horizons, но изненадващо не можете да се обаждате или да чатите с него.

Важна функция в Animal Crossing е изграждането на приятелства. След като достигнете определено ниво на приятелство, можете да промените крилата фраза или поздрав, например. Така че ново ниво може да бъде да размените телефонни номера в даден момент. Да можете да се обаждате на жителите си, разбира се, също е полезно, ако сте загубили такъв.

Жителите също правят много снимки на острова (и понякога на вас!). Колко хубаво би било, ако можеха да ви го изпратят по телефона? Или дори да можете да публикувате в някаква социална медия? Разбира се, герои като Изабел, Том Нук, Тими и Томи и други специални герои не трябва да липсват. И разбира се, вие също можете да публикувате себе си!

Обаждането и изпращането на текстови съобщения, разбира се, не трябва да заместват старомодните писма, защото винаги е приятно да получиш писмо неочаквано.

Image
Image

Сътрудничество с Pokémon

Мобилната игра на Animal Crossing, Pocket Camp, е работила с Pokémon и преди. По време на специално събитие играчите успяха да съберат предмети, вдъхновени от Eevee. Един от артикулите беше гигантски плюш Eevee – разбира се, искаме да видим това и в основна игра, но това не е всичко.

Animal Crossing преди е представял резиденти, базирани на франчайзи на Nintendo, включително Alfonso, Wolf Link и Inkwell, но Pokémon се поддава идеално на това. Разбира се, Пикачу не може да остане настрана като талисман, но всеки друг покемон може да послужи като вдъхновение за жител. Помислете например за Torchic за обитател на птици, Hippopotas за хипопотам, Piplup за пингвин или Teddiursa за мечка. Освен това вдъхновените от Pokémon обитатели могат да доведат до нови типове обитатели, като дракони или прилепи.

Освен това, ние също искаме да видим дрехи и предмети, за да можете да построите перфектния остров или село Pokémon.

Image
Image

Още миниигри

New Horizons ви дава много неща за правене, но е жалко, че всъщност няма никакви мини игри. От време на време някой жител може да ви помоли да потърсите съкровище, но в предишните игри можете също да играете на криеница. New Leaf също добави мини игра в The Roost, където помогнахте на Брустър с поръчки в кафенето. Имаше и няколко мини игри за игра на остров Тортимър под формата на обиколки.

Искаме да видим тези мини игри отново, но също така искаме да видим нови мини игри. След актуализацията през ноември можем да готвим в Horizons, но всичко, което трябва да направите, е да изберете съставките. Това се поддава на перфектната мини игра.

Има и много предмети, които могат да се трансформират в мини игри, като масата за тенис на маса, аркадните игри, грамофонът, различни топки, боксовият ринг и разбира се самият Switch. Което ни води до следващата точка…

Image
Image

Предмети не само за декорация

Разбира се, страхотно е забавно да натъпчете острова си с предмети, но би било още по-забавно, ако предметите имат и функция. Е, басейнът е малко малък за играча и жителите да плуват в него, но това разбира се може да се промени. Също така искаме да се возим в различни атракции като чашите за чай и виенското колело. Пещерата, от друга страна, подобно на Warp Pipe на Марио, може да ви отведе от едно място на друго на вашия остров или село.

А какво ще кажете за всички различни превозни средства? В следващата игра искаме да можем да караме колело и шейна, или може би дори да караме кола. Ролковите кънки и обикновените кънки също могат да бъдат приятно допълнение. Може би можете да се състезавате срещу вашите приятели животни?

Image
Image

Още празници и събития

С фестивала, Деня на зайчетата, Хелоуин и Деня на играчките, наред с други, разбира се, има доста празници и събития. Но кой казва не на нещо друго? Например, могат да се добавят нови събития или да се разширяват съществуващите.

Шоуто с фойерверки може например да се превърне в летен фестивал с шоу с фойерверки. Redd вече има щанд в New Horizons, но истинският фестивал естествено включва много повече щандове, където можете да купувате храна и да играете игри. Разбира се изпълнение на К. К. Плъзгачът не липсва.

Новите събития могат да се състоят от нови състезания, например състезание по готвене или, както споменахме по-рано, състезание по кънки.

Image
Image

Разбира се, имаше доста години между New Leaf и New Horizons, така че остава да видим какво ни е подготвило Nintendo. Как мислите, че ще изглежда една нова игра Animal Crossing? И какво наистина искате да видите? Уведомете ни!

Популярна тема