Най-добрите детски игри на момента

Съдържание:

Най-добрите детски игри на момента
Най-добрите детски игри на момента
Anonim

Mario Party Superstars

Марио, разбира се, е основната икона на игрите, която прави всичко. Той е водопроводчик, тенисист, голфър, шофьор на картинг и лекар. Не знаем откъде намира време, но по някакъв начин той също има място в дневния си ред да бъде купонджийското животно.

Хубавото е, че всички са поканени, защото това не е Project X, а просто забавна настолна игра. В Mario Party Superstars можете да преживеете най-доброто от ранните години на Mario Party в много успешно модерно яке. Трябва да се каже, че една игра на Mario Party може да бъде меко казано интересна, така че е важно всеки да може да издържи загубата му.

Image
Image

Ratchet & Clank: Rift Apart

Парти играта, разбира се, е забавна, но също така е хубаво, ако децата имат на какво да играят сами. Може би грандиозно, цветно приключение с участието на сладко фантастично животно и робот? Може би Ratchet & Clank: Rift Apart?

Ratchet & Clank са на малко по-ниско ниво в наши дни, отколкото бяха. Но новите игри, които се правят, са абсолютни топове. Rift Apart също е инженерно чудо, което със сигурност ще бъде успешна покупка за собственик на PS5.

Image
Image

Animal Crossing: Нови хоризонти

Понякога може да изглежда, че всички игри са за интензивен екшън и вълнуващи битки. Но ако знаете къде да търсите, има много да откриете, че можете да го направите спокойно. В Animal Crossing: New Horizons всеки ден може да бъде изпълнен с толкова много или малко работа, колкото искате.

Освен това всичко е много сладко. Ако някога сте се притеснявали, че дадена игра е прекалено страшна за децата, Animal Crossing: New Horizons може да изхвърли това усещане направо през прозореца. Трябва да се каже, че всъщност няма крайна цел, така че колко добре вашите конкретни деца могат да оценят чистата релаксация с тази игра е оценка, която трябва да направите.

Image
Image

Sackboy: Голямо приключение

Разбира се, познаваме Sackboy от Little Big Planet. Но въпреки че не сме виждали тази серия от известно време, Sackboy, разбира се, не трябва да липсва в новото поколение на PlayStation. Така че малкият човек от чул получи спиноф.

Получилият се 3D платформинг е поне толкова цветен и весел като Little Big Planet. Тук не можете да създавате свои собствени нива, но това не е голяма загуба, защото играта е добре съставена. Като цяло успешно сладко приключение за децата.

Image
Image

Хартиен Марио: Кралят на оригами

Този Марио наистина е универсален. В допълнение към всички гореспоменати дейности, той понякога се прави и от хартия. Това не е работа или нещо подобно, но ние не го копираме. Марио също преживява всякакви приключения в своята хартиена форма.

Навремето тези приключения често бяха малко по-сложни, но Paper Mario: The Origami King все още е забавно. Освен това тази по-малка сложност го прави изключително подходящ за деца. Не всичко е предварително сдъвкано, така че има малко предизвикателство, но има много инструменти, така че дори малките деца да могат да го преодолеят добре.

Image
Image

Crash Bandicoot 4: Крайно време е

Crash Bandicoot някога беше толкова популярен, колкото Марио, двамата дори бяха съперници. И двете са по-малко в днешно време, но на Crash беше позволено да играе отново през последните години. Например, някои от неговите игри получиха много хубав римейк в N. Sane Trilogy.

Но това не спря дотук, защото успехът на тези римейкове беше използван за нова игра. Crash Bandicoot 4: It's About Time е предназначена за съвременна публика, като ви позволява да играете с безкрайни животи, например. Удобно, защото броенето на животи може да бъде огромен източник на разочарование както за възрастни, така и за деца.

Image
Image

Психонавтите 2

Оригиналният Psychonauts е малко по-стар, така че може да не е достъпен. Но не позволявайте това да ви попречи да вземете Psychonauts 2 за децата. Можете лесно да вземете втората част, без да сте играли първата.

Psychonauts 2 е колоритен, забавен и също страхотен 3D платформинг. Тук-там може да има шега, която всъщност е за по-големите деца, но това се среща по-често. Във всеки случай никога не е толкова експлицитно, че да не е предназначено за очите и ушите на по-малките деца.

Image
Image

Pokémon Legends: Arceus

Pokémon винаги е бил предназначен за деца. Вече стана малко за всички възрасти, но самите разработчици все още се фокусират върху по-младата аудитория. Pokémon Legends: Arceus също е страхотен за деца.

Тук липсват функциите, които правят възможно да се играе с приятели или семейство в други игри на Pokémon. Но вместо това получавате голям свят, в който има много за откриване, докато Pokémon просто се разхождат свободно. Това не е игра, която ще ви омръзне, особено ако вече обичате Pokémon.

Популярна тема