Актуализация - Вече можете да печелите тези топ игри с отстъпка

Съдържание:

Актуализация - Вече можете да печелите тези топ игри с отстъпка
Актуализация - Вече можете да печелите тези топ игри с отстъпка
Anonim

Assassin's Creed Valhalla

Ако сте готови за грандиозно приключение, което лесно може да ви отнеме десетки часове, няма много по-добри възможности от Assassin's Creed Valhalla. В най-новата част от хитовия франчайз играчите влизат в ботушите на Ейвор, викинг от 9 век сл.н.е., който напуска Норвегия и отива в Англия. И това, разбира се, не е да си турист.

За да създадете своя собствена империя в новата страна, имате нужда от подкрепа. Между ограбването на села и манастири вие също ще трябва да сключите съюзи с благородниците и други нормани в Англия. За да направите това, вие пътувате през цялата страна, от скалистия бряг на югоизток, до плодородните хълмове и планини на север. Разбира се, по време на историята ще се запознаете и с Ордена на древните, организацията, която се опитва да завземе властта в Англия.

Само за основната история можете да планирате около 60 до 80 часа, а след това има и безброй събития и мини игри, в които можете да участвате. И след това на 13 май ще бъде пуснато и първото разширение, където можем да преминем към Ирландия, за да се справим с култа към друидите.

Image
Image

Animal Crossing: Нови хоризонти

Ако има една игра, която се е „възползвала“от блокирането, това е Animal Crossing: New Horizons. Играта на Nintendo се появи точно по времето, когато в много страни бяха взети натрапчиви мерки, оставяйки всички внезапно на милостта на хобитата у дома. А успокояващо заглавие като New Horizons е идеалното допълнение към цялото това допълнително свободно време.

В Animal Crossing: New Horizons играчите търсят нов живот и затова купуват безлюден остров, където ще могат да строят и правят каквото поискат. Можете да ходите на риболов, да събирате плодове, да копаете за вкаменелости и да събирате ресурси. Не звучи много вълнуващо, но преди да се усетите, вече сте пристрастени към цикъла на играта и вече не искате да напускате острова.

След като създадете красив остров за себе си, можете също да поканите приятели - от компютърно контролирани животни, които да живеят на острова като съседи, до истински приятели, които могат да посетят вашето място в света. По този начин можете да получите и други дървета и растения, които не растат на вашия остров, за да създадете истински рай.

Image
Image

Cyberpunk 2077

Да се каже, че пускането на Cyberpunk 2077 не е минало гладко, е подценяване на века. Играта имаше много проблеми, които дори доведоха до множество съдебни дела и заглавието беше изхвърлено от PlayStation Store. Оттогава CD Projekt RED работи усилено по всички проблеми и най-вече ги реши с някои големи корекции. С това Cyberpunk 2077 най-накрая може да се играе на всички платформи.

В играта на играчите е позволено да създадат свой собствен герой, просто наречен V, и да избират от различен произход. Независимо от избора, играчите ще се окажат в Night City, само за да бъдат въвлечени в заговор със смъртоносни последици.

Както можем да очакваме от RPG от CD Projekt RED, можете напълно да определите своя собствен стил на игра и плана за действие в многото мисии, с които Cyberpunk 2077 е богат. Така че, ако искате да се изгубите напълно в един задълбочен свят, тогава това заглавие е точно за вас.

Image
Image

Човекът-паяк на Marvel Майлс Моралес

Spider-Man вече има много игри, но броят на добрите игри за любимия супергерой на Marvel може да се преброи на пръстите на едната ръка. За щастие, човекът-паяк сега най-накрая е в добри ръце с Insomniac Games, както е показано от Marvel's Spider-Man и наследника на Marvel's Spider-Man Майлс Моралес.

Докато в повечето игри на Spider-Man е забавно да се разхождате из Ню Йорк, останалите често са разочароващи. В Spider-Man на Marvel почти всеки аспект е разработен много добре, от историята и героите до битката и разбира се замахването.

След като победи Уилсън Фиск, Спайдър-мен изглежда се успокои за известно време, но това скоро свършва, когато организация, наречена Вътрешните демони, поема всички части от организацията на Фиск. И това не спира дотук, защото Питър Паркър трябва да се справи с цял набор от класически злодеи в играта. Празник на признанието за феновете на Marvel! След оригиналната история можете да започнете и с чисто новата история на Майлс Моралес.

Image
Image

Just Dance 2021

Фитнесите все още са затворени поради корона мерките, така че ще трябва да търсим движението си другаде. Един добър начин да се поддържате здрави и да изгаряте калории е да намерите изход, на който да се насладите. За щастие има танцови игри, с които можете да се развихрите, като Just Dance 2021.

За Just Dance 2021 можете да използвате контролер за движение, но едно от големите предимства в новите части е, че можете също да използвате вашия смартфон с приложението Just Dance. По този начин можете лесно да танцувате с няколко души.

Плейлистът на новото заглавие от франчайза също е пълен със страхотни песни, на които да танцувате. Не само най-новите хитове от големи изпълнители като Били Айлиш, Ариана Гранде, Лейди Гага и Хари Стайлс, но и по-стари класики чак до 70-те години на миналия век. Така че, ако търсите най-добрия начин да изгорите корона килограмите, не търсете повече отколкото Just Dance 2021.

Image
Image

Mortal Kombat 11 Ultimate

След години на лоши B-филми, Mortal Kombat изглежда най-накрая получи достоен филм с новата версия. Благодарение на ярките бойни сцени, за нас няма да е загадка дали след това искате сами да поемете контрола над емблематичните герои. И в това отношение имате късмет, защото Mortal Kombat 11 Ultimate се продава с голяма отстъпка.

Въпреки че оригиналната версия на Mortal Kombat 11 беше пусната през 2019 г., версията Ultimate, която беше пусната миналия ноември, получи голямо подобрение. Тази версия може да се играе на конзоли от следващо поколение, включително хубав графичен тласък. В допълнение, Mortal Kombat 11 Ultimate също включва всички DLC, пуснати за играта. Така че, ако искате да започнете с Rambo или Terminator след няколко рунда със Sub-Zero или Scorpion, знаете коя версия да вземете.

Тази статия е актуализирана на 9 август 2021 г.

Популярна тема