5 игри, които са по-забавни от реалността

Съдържание:

5 игри, които са по-забавни от реалността
5 игри, които са по-забавни от реалността
Anonim

Animal Crossing: Нови хоризонти

Кой не би искал да живее на тропически остров без притеснения? Добре, скоро имате дълг към миеща мечка, но не е нужно да го изплащате, освен ако не искате по-голяма къща. Вашите съседи са всички очарователни животни, които винаги се радват да ви видят и също ви обсипват с подаръци. Сега тези подаръци не винаги се чувстват толкова зли (намек ли е, ако ви дадат душ слушалка?), но не трябва да гледате подарения кон в устата.

В света на Animal Crossing не е нужно да се тревожите за сметки и отговорности. Най-лошото, което може да ви се случи, е да бъдете ужилени от оси, тарантули и скорпиони. Това не е забавно, разбира се, но в сравнение с това, което може да се обърка в реалния свят, това е риск, с който можем да живеем.

Image
Image

Нова снимка на Pokemon

Въпреки че повечето от нас може да мечтаят да живеят заедно с Pokémon, повечето игри от франчайза са доста опасни поради лошите, които се опитват да унищожат света. Това звучи твърде много като нашия собствен свят, но New Pokémon Snap е изключение. Веднъж никой не иска да открадне вашите покемони или да превърне света в огромен океан.

Самите Pokémon също няма да ви наранят (което не можем да кажем за Pokémon Legends: Arceus, например). Вие сте в безопасност в количка в Pokémon Snap и се наслаждавайте на красотата на света на Pokémon.

Image
Image

Вълшебен свят на Disney

Disney Magical World ви дава шанса да живеете в света на Disney. Премествате се в град, който напомня на Disney Magic Kingdom и отваряте собствено кафене. Градът има редица постоянни жители, включително Мики, Мини, Доналд, Гуфи и Плуто, но тук идват и посетители от други светове на Дисни. Можете също да посетите тези светове чрез портали.

Порталите ви пренасят в световете на Пепеляшка, Аладин, Мечо Пух и Лило Стич, наред с други. Там трябва да изпълнявате различни куестове, за да събирате рецепти и съставки, за да управлявате вашето кафене. Може изобщо да не ви се иска да управлявате собствен бизнес, но срещата и отиването на приключение с любимите ви герои на Дисни също прави Disney Magical World по-забавен от реалността.

Image
Image

Nintendogs

Виртуалното куче има много предимства: те не се разболяват и не умират, не е нужно да излизате навън, за да ги разхождате, когато времето е лошо. Освен това спестява много пари, вашият Nintendog не може да разруши къщата ви и също е идеален, ако сте алергични. Можете също така да вземете своите Nintendogs със себе си, където и да отидете.

Недостатъкът разбира се е, че не можете да се гушкате с виртуално куче, но за тези, които не могат да осиновят истинско куче, Nintendogs определено е по-забавно от реалността. Мина известно време от последната игра на Nintendogs, но в деня на последната игра на Nintendo Direct, Nintendogs беше популярна в Twitter, показвайки колко много обичани са тези игри.

Image
Image

Little Dragons Cafe

Мечтали ли сте като дете да имате дракон за домашен любимец? Или може би все още имате тази мечта? С Little Dragons Cafe тази мечта се сбъдва! Управлението на кафене може да не е по-забавно от реалния свят, но е така, когато грижата за дракон е част от него.

За да нахраните както вашия дракон, така и вашите клиенти, имате нужда от съставки, разбира се. Заедно с вашия дракон вие изследвате света около кафенето и да, след като вашият дракон стане малко по-голям, можете да летите! Ще срещнете и интересни герои, като орка Luccola, който поема ролята на ваш готвач, мързелив елф, който предпочита да свири на китара, отколкото да обслужва клиентите ви. Можете също да срещнете призрак и вещица.

Препоръчано: