Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 50)

Съдържание:

Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 50)
Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 50)
Anonim

Remco

Завършен: Хадес

Купено: -Гледано: -

Тази седмица стигнах до края на моя любим за всички времена roguelike, наречен Hades. След много часове труд най-накрая успях да видя надписите. И какъв край има! Няма да развалям нищо, разбира се, но всеки, който има тази игра, трябва просто да види този край.

Image
Image

Крис

Завършен: Mafia Definitive Edition

Купено: -Гледано: Cowboy Bebop

Играх Mafia Definitive Edition тази седмица. Беше безплатно с PS Now и това беше положителна изненада. Повече атмосфера, по-силна история, всъщност по-добра на всички фронтове от това, което GTA донесе след част IV. Задължително за тези, които харесват истински мафиотски истории. Също така гледах екшън версията на Cowboy Bebop на живо. Не разбрах откъде идва огромната омраза: намирах го за много забавно. След това гледах епизод от оригиналното аниме и е просто 1 към 1 същото. Сега разбирам спора. Ако не беше направил това, но беше измислил оригинално съдържание, вероятно щеше да има голям успех.

Image
Image

Маркъс

Завършен: -

Купено: Animal Crossing Happy Home Paradise DLCГледано: -

Тази седмица се сдобих с DLC за Animal Crossing New Horizons, Happy Home Paradise. От ноемврийската актуализация се чувствам все по-развълнуван да се потопя отново в Animal Crossing и DLC беше голям фактор за това. Цялата игра стои или пада за мен с това колко много има да се направи, така че, разбира се, искате повече съдържание. Не знам кога наистина ще стъпя отново на моя остров, защото има поне още една игра, която всъщност искам да играя първо, но това, което е в бурето, няма да се влоши.

Популярна тема