По този начин можете да гледате F1 GP на Белгия безплатно

Съдържание:

По този начин можете да гледате F1 GP на Белгия безплатно
По този начин можете да гледате F1 GP на Белгия безплатно
Anonim

С дългите сезони във Формула 1 има все по-малко уикенди, които не са състезателни. Затова се усеща допълнително, когато дойде време за лятната ваканция и служителите на всички отбори имат възможност да си починат. Поради драмата около Пиастри, младият пилот, който сега вероятно ще кара за Макларън, беше малко по-поносимо, но сега най-накрая отново дойде време за Гран При.

Има и много теми за GP на Белгия. От този уикенд нататък правилата ще бъдат затегнати от ФИА. Според Mercedes, Red Bull Racing и Ferrari не спазват напълно правилата около борда, така че сега ще бъдат въведени повече тестове за всички отбори. Промените може да позволят на Mercedes да намали разликата с първите два отбора и да се състезава в шампионата.f

Освен това, разбира се, ще има и много погледи към Ferrari. Отборът завърши първата половина на сезона по драматичен начин с Гран При на Унгария, допускайки стратегическа грешка с Шарл Льоклер. Следователно разликата с Макс Верстапен се е повишила до не по-малко от 80 точки и ако Monegask все още иска да има шанс за титлата, той наистина ще трябва да вземе точки в Белгия.

Във всеки случай се надяваме тази година да се проведе истинско състезание. Миналата година ГП на Белгия буквално и преносно падна във водата. Тъй като валеше твърде силно, беше решено да се карат само две обиколки зад колата за безопасност и да се раздадат половината от точките. За този уикенд отново се прогнозира дъжд, но се надяваме, че не е толкова силен, колкото миналата година.

Image
Image

Гледайте GP на Белгия безплатно

Така че изглежда, че Гран При в неделя ще бъде състезание, което не искате да пропуснете, при условие че нещата не паднат на вода. Ако искате само да следите на живо F1 в Холандия, имате нужда от платен абонамент за стрийминг услугите Viaplay или F1 TV Pro. Но за щастие има друг начин да гледате безплатно GP на Белгия.

Правата за Формула 1 се различават в различните държави, тъй като правата се продават на предложилия най-висока цена от FOM (Управление на Формула 1). В резултат на това Viaplay успя да поеме правата от Ziggo миналата година например. В Обединеното кралство феновете на F1 трябва да платят голямата награда за Sky Sports F1, докато в други страни спортът може да се гледа чрез обществените канали.

Една от страните, в които Формула 1 е безплатна, е Австрия, където състезанията са изключени от ServusTV и уебсайта на канала. За съжаление, не можем просто да гледаме потока на сайта от Холандия поради геоблокиране. Но за щастие има начин да преодолеете това препятствие: VPN.

С VPN имате достъп до сървъри по целия свят, в зависимост от услугата, която използвате. След това, когато посетите уебсайт, сайтът смята, че го правите от държавата, в която се намира въпросният сървър. Така че, ако изберете австрийски сървър с вашия VPN, можете да гледате Формула 1 безплатно. А ако искате да се насладите и на холандски коментари, можете да използвате приложението Grand Prix Radio за това с коментарите на опитния Olav Mol.

Популярна тема