Гледайте F1 GP на Италия безплатно по този начин

Съдържание:

Гледайте F1 GP на Италия безплатно по този начин
Гледайте F1 GP на Италия безплатно по този начин
Anonim

Макс Верстапен и Италия не са в добри отношения. Не става въпрос за отношенията му с италианския народ или самата страна, а за състезанията, които се провеждат там. По традиция Верстапен често постига най-лошите си резултати в Италия. Всъщност, когато не по-малко от три състезания бяха проведени в страната през 2020 г., пилотът на Red Bull Racing не успя да завърши нито едно.

Тази година може просто да е различна история за Верстапен. По време на Гран При в Имола например той успя да вземе не по-малко от максималния брой точки, а нещата също изглеждат розови за Гран При на Италия. Монца е пистата на дългите прави и тази година Red Bull внезапно достави ракета на четири колела - противно на това, което екипът произвежда обикновено.

Ferrari ще даде всичко от себе си, за да спечели сам в Монца. Това, разбира се, е не само домашно състезание за италианския отбор, но е и специално състезание. Пистата Монца е на 100 години, а Ферари е на 75 години. За да отпразнуват тези годишнини, Шарл Льоклер и Карлос Сайнц ще карат в червено-жълта ливрея и жълти състезателни костюми. Жълтото е истинският цвят на Ferrari, а не червеното, както мнозина си мислят, което е традиционният състезателен цвят на Италия.

От екипа на Мерцедес ще има поне малко по-малко напрежение този уикенд. Сребърните стрели са създадени да преминават бързо през завоите, но не са много аеродинамично ефективни и следователно губят много време на правите. Люис Хамилтън също трябва да започне състезанието в Монца отзад.

Image
Image

Следвайте безплатно GP на Италия

Във всеки случай обещава да бъде още един страхотен състезателен уикенд на легендарната писта Монца. Ако не искате да пропуснете никоя от сесиите, обикновено се нуждаете от абонамент за Viaplay или F1 TV Pro, услугата за стрийминг на Liberty Media. Но за щастие има и начин да гледате състезанието безплатно!

Правата за излъчване на Формула 1 се регулират по различен начин във всяка страна. Например, миналата година на Ziggo беше позволено да излъчва първокласния клас моторни спортове тук и тези права сега са в ръцете на Viaplay. В Обединеното кралство Sky Sports отново има монопол върху спорта, което води до огромна месечна такса. А в други държави F1 отново може да се следи безплатно по обществената телевизия.

Една от тези страни е Австрия. В страната всички състезания се излъчват чрез сайта и канала на ServusTV, който е част от собствеността на Red Bull. По този начин не можете просто да преглеждате всичко от Холандия, защото достъпът от друга държава е предотвратен чрез геоблокиране. За щастие има решение за това: VPN.

С така наречената виртуална частна мрежа можете да се свържете с всички видове сървъри по целия свят. След като сте свързани към сървър и след това посетите сайт или услуга за стрийминг, този сайт или услуга ще помисли, че сте в държавата на сървъра. Следователно с VPN можете да се свържете със сървър в Австрия и след това да гледате Гран При на Италия чрез ServusTV.

Ако не искате да слушате австрийски коментари, можете също да изтеглите приложението Grand Prix Radio. По този начин можете да разрешите коментарите на Olav Mol. И за да се гарантира, че всичко върви гладко - много полезно в бърз спорт като F1 - има и функция за синхронизиране на изображението и звука един с друг.

Популярна тема