Videoland идва с нов криминален сериал от Робърт де Хуг от Mocro Mafia

Съдържание:

Videoland идва с нов криминален сериал от Робърт де Хуг от Mocro Mafia
Videoland идва с нов криминален сериал от Робърт де Хуг от Mocro Mafia
Anonim

В Sleepers следваме детектив Мартин Оудкерк, чийто свят се срива, когато неговият сурогатен баща Хенк (Ханс Кестинг) е убит. Хенк беше един от последните останали престъпници от ерата на стария пенозе. От началото на този век той изпраща хора в полицейската академия, които да предават информация на неговата престъпна организация. Когато нова група престъпници си проправя път в подземния свят на Утрехт, Мартин е въвлечен в него.

Внезапно Мартин е хванат между два свята. От една страна, най-добрият му приятел Вилем (Тюн Куилбоер) и новодошлият Дуайт (Джулмар Саймънс) се опитват да го дърпат все повече и повече в подземния свят. От друга страна, съпругата му Нура (Мариам Хасуни) самата е умел детектив във вътрешните работи на полицията. Сега Мартин трябва да намери начин да запази връзките си с подземния свят в тайна, като същевременно защитава семейството си.

Заплетени в ужасен свят

Освен продуцент и актьорско майсторство, De Hoog също написа сериала заедно със Simon de Waal (Baantjer). „С Sleepers разказваме история за хора, които са попаднали в един ужасен свят и трябва да направят всичко възможно, за да се измъкнат от него, за да защитят своите близки. Sleepers е измислена история, но може да бъде във вестника утре“, казва Де Хуг. Rifka Lodeizen, Dilan Yurdakul, Julmar Simons и Hans Dagelet също могат да се видят в сериала.

Sleepers се очаква да бъде във Videoland тази есен.

Популярна тема