Неизправността на Videoland причинява проблеми

Съдържание:

Неизправността на Videoland причинява проблеми
Неизправността на Videoland причинява проблеми
Anonim

В момента не можете или не можете да предавате поточно чрез Videoland. Услугата изпитва неизправност, както може да се види на Allestoringen. Около обяд известията внезапно скочиха от почти никакви до над хиляда.

Много неща все още не са ясни относно неизправността. Повечето проблеми се съобщават при връзката със сървърите на услугата. Има и проблеми с приложението. Но тъй като неизправността е внезапно и незабавно много сериозна, все още няма реакции от Videoland, а също така има няколко съобщения от потребители, които показват какво точно се случва.

Също така успяхме да проверим дали нещо се случва в редакторите. Един от нашите редактори се опита да влезе и получи съобщение за грешка. За съжаление, това съобщение за грешка също не показва много какво причинява проблемите.

Image
Image

Какво е Videoland?

Videoland е холандска услуга за стрийминг от RTL. Услугата предлага много чуждестранни програми, но ще намерите и необходимите холандски сериали. Например, можете да следите холандското издание на The Bachelor чрез Videoland. Освен това услугата предизвиква фурор с оригиналната серия Mocro Maffia.

Не е известно кога текущата повреда е разрешена. Намаляването на броя на сигналите вече започна, но може да последва втори пик. Услугата може да работи правилно отново през деня.

Популярна тема