Breath of the Wild 2 функции - 8 неща, които искаме да видим в това продължение

Съдържание:

Breath of the Wild 2 функции - 8 неща, които искаме да видим в това продължение
Breath of the Wild 2 функции - 8 неща, които искаме да видим в това продължение
Anonim

8. По-добри странични мисии

Добрият страничен мисия е нещо, което остава с вас. Може би историята на страничното търсене е запомняща се или наградата е много добра - за предпочитане и двете, разбира се. За съжаление, това не винаги е било така в Breath of the Wild. Много странични задачи бяха под формата на „намерете 10 насекоми“, след което вашата награда беше 20 рупии.

Можеше също да спечелиш тези двадесет рупии, като продадеш тези насекоми. Това често дава още повече. Нямаме нищо против, че страничните мисии служат основно като причина за по-нататъшно изследване на света, но наградата може да е малко по-голяма. Брането на часове в Rushrooms за един диамант трябва да стои далеч от нас в Breath of the Wild 2.

Image
Image

7. Повече разнообразие при враговете

Да предположим, че се разхождате из Hyrule от Breath of the Wild за един час. Какви врагове срещате? Основно Bokoblins, Moblins и Lizalfos. Разбира се, има повече врагове, но вариацията е много по-малка, отколкото сме свикнали от предишните игри на Zelda. Надяваме се, че ще има какво да видим в бъдеще.

Количеството врагове, разбира се, може да се увеличи с класики като ReDeads, Peahats и Leevers. Възможни са, разбира се, и напълно нови врагове, както и уникални бойни стилове за съществуващите цветови вариации от Breath of the Wild. Наистина не ни интересува как се справя Nintendo, стига алтернативните битки да са част от функциите на Breath of the Wild 2.

Image
Image

6. Изработка

Имате ли и цяло меню, пълно с растения, насекоми, рога, винтове, дърво и камъни във вашия Breath of the Wild Save, с които буквално не правите нищо? Разбира се, можете да готвите или да правите напитки с него. Можете да изберете да продадете излишните си материали. Въпреки всичко, което можете да направите с него, вашите неща изглежда никога не се изчерпват. Може би функциите на Breath of the Wild 2 могат да направят нещо с това.

Наличието на толкова много материали в такива големи количества предполага, че можете да направите малко повече с тях, отколкото е в действителност. Не бихме помислили, че е лоша идея, ако можете да направите щит с няколко снопа дърво например. По този начин имате местоназначение за всички тези материали и можете да разширите оборудването си при спешни случаи.

Image
Image

5. Увеличение на населението

Със сигурност не е чудно, че Hyrule в Breath of the Wild е донякъде рядко населен. Страната всъщност никога не е била гъсто населена и това се влошава от голямото разрушение, което Ганон е причинил. Надяваме се, че това е нещо различно в Breath of the Wild 2. Би било хубаво, ако сега, когато Hyrule е в безопасност за известно време, ще има нарастване на населението.

Не е нужно да е като зайците, разбира се. Не се нуждаем от бейби бум или пренаселеност между нашите функции Breath of the Wild 2. Линк и Зелда не изглеждат много по-възрастни в трейлъра, така че вероятно все пак не е дошло време за бейби бум. Би било хубаво, ако видим още селища, подобни на Tarrey Town, така че не е нужно да ходите толкова далеч, за да видите приятелско лице.

Image
Image

4. Променен Hyrule

Breath of the Wild беше фантастично, но можем ли наистина да изследваме един и същи свят два пъти в толкова близка последователност? Световете на A Link to the Past и A Link Between Worlds имаха фини и по-малко фини разлики, докато тези версии позволяваха значително повече време за игра на други игри, отколкото между Breath of the Wild 1 и 2. Чувството, че нещо се е променило след победата над Каламити Ганон, би било добре дошло.

Тези нови села, за които току-що говорихме, могат да помогнат с това. Ако пещерите, които виждаме в трейлъра на Breath of the Wild 2, са толкова големи, колкото изглеждат, това също е чудесен начин да откриете нещо ново. Въпреки това се надяваме, че самият надземен свят има какво ново да предложи. Може би пътуване във времето или тъмен свят като част от функциите на Breath of the Wild 2 ще помогнат?

Image
Image

3. Една по-актуална история

Това, че историята на Breath of the Wild е била малко на заден план, не е противоречиво твърдение. Фактът, че трябваше да търсите историята, направи света малко по-отворен, отколкото би могъл да бъде с традиционния метод на разказване на истории, но също така направи сюжета много прост. Надяваме се Breath of the Wild 2 да се осмели да ни наложи още малко история.

Би помогнало, ако има повече събития, които се случват едновременно с вашето приключение. Така историята не е поредица от спомени, а поредица от събития, на които Линк и Зелда трябва да отговорят. В това отношение трейлърът дава надежда, тъй като нашето 117-годишно дуо присъства лично на пробуждането на Ганондорф.

Image
Image

2. По-добър баланс на издръжливост

Характеристика на Breath of the Wild, която раздели както феновете, така и новите играчи, е крехкостта на вашата екипировка. Днес не искаме да се включваме в дискусията за това дали това е добра функция или не. Ние наистина смятаме, че характеристиките на Breath of the Wild 2 могат да се променят много.

Имаше проблем с баланса в Breath of the Wild между оборудване, което се счупи, и оборудване, което трябваше да бъде изхвърлено за нещо по-добро. Първият клуб Боко, който намерихте на Голямото плато, е дълъг и широк след час. Капакът за гърне, който сте намерили по същото време, трябва да бъде изхвърлен десет часа по-късно, защото нямате място за по-добрия щит, който току-що сте намерили. Надяваме се, че оръжията в Breath of the Wild 2 ще издържат малко по-дълго, докато щитовете и лъковете могат да се счупят малко по-бързо при нормална употреба.

Image
Image

1. По-сложни подземия

Взривихме се с Божествените зверове от Breath of the Wild. Беше хубаво да мога да решавам пъзелите по много начини. Също така беше освежаващо да не се налага да правите всичко в предварително определен ред. Това каза, че те бяха малко по-къси. С някои Божествени зверове свършихме след половин час, включително с финалния бос. Можем да правим това още малко.

Разликата между Divine Beasts и традиционните подземия на Zelda е като разликата между нивата на Captain Toad и нивата на Mario. Нивата на Captain Toad са хубави и кратки, особено главоблъсканица. Нивата на Марио са по-дълги и изискват по-интензивно внимание. И двете са хубави, но всички ще бъдем разочаровани, ако Nintendo изостави Марио и просто направи Captain Toad от сега нататък, нали?

Кои функции на Breath of the Wild 2 бихте искали да видите?

Изброихме някои функции на Breath of the Wild 2, които бихме искали да видим, но също така сме любопитни какво мислите вие. Съгласни ли сте със списъка или може да се добави или премахне нещо? Уведомете ни в коментарите! Между другото, можете също да споделите идеите си за функциите на Breath of the Wild 2 в най-новия „XGN Doe Mee!“, кой знае, може би вашата идея ще бъде представена в следващия.

Breath of the Wild 2 все още няма дата на излизане. Така че вероятно ще трябва да изчакаме още малко, преди да можем да играем играта. Междувременно, разбира се, можете да започнете с The Legend of Zelda: Breath of the Wild на Switch или Wii U.

Популярна тема