Ново във Videoland: Записите на Путин - Противоречивото интервю

Съдържание:

Ново във Videoland: Записите на Путин - Противоречивото интервю
Ново във Videoland: Записите на Путин - Противоречивото интервю
Anonim

По време на разговорите между Стоун и Путин бяха обсъдени няколко теми. Например двамата обсъдиха младостта на Путин, политическия му възход и отношенията му с четирима американски президенти. Последното интервю се проведе през февруари 2017 г., след президентските избори в САЩ. За първи път, откакто Путин встъпи в длъжност като президент на Русия през 2000 г., никога не са му задавани такива въпроси, за толкова дълъг период от време и толкова подробно от западен интервюиращ.

Путин говори за Украйна

Гледната точка на Путин за Украйна, разбира се, също се обсъжда. Въпреки че сериалът датира от 2018 г. и следователно е направен за настоящата война, Крим вече беше анексиран от Русия по това време. Затова Стоун и Путин обсъждат битката за тази област и как Путин се чувства застрашен както от Украйна, така и от Запада. Сериалът е по поръчка на американския канал Showtime и се състои от четири епизода по един час.

Любопитни ли сте за други филми и сериали за Украйна като държава и нейния конфликт с Русия? Изброихме украински филми и сериали, които вече могат да се предават в Холандия.

Популярна тема