Следете мачовете на Greek Track и Brouwer на US Open тук

Съдържание:

Следете мачовете на Greek Track и Brouwer на US Open тук
Следете мачовете на Greek Track и Brouwer на US Open тук
Anonim

Първият ден на US Open беше променлив за холандските тенисисти. Аранта Рус беше незабавно елиминирана от американката Шелби Роджърс. Също така изглеждаше зле за Тим ван Райтховен дълго време и той дори допусна шест мачбола. В крайна сметка холандецът все пак успя да спечели в пет сета. Ботик ван де Зандшулп също имаше дълъг мач с пет сета.

Днес двама холандци се завръщат в игра на турнира от Големия шлем. Гръцката писта Талон трябва да се изправи срещу гърка Федерико Кория в първия си кръг. Междувременно Гийс Брауер трябва да се състезава в първия си мач от Големия шлем срещу французина Адриан Манарино.

Следете мачовете на Greek track и Brouwer на живо

Ако не искате да пропуснете цялото действие на US Open, включете навреме за игрите. Мачът на гръцката писта е насрочен за 18:15 холандско време, докато Брауер ще играе тенис по-късно вечерта в 20:15.

И двата мача могат да бъдат проследени чрез каналите на Eurosports. За щастие, ако нямате достъп до канала, има други начини да следите мачовете. Една от опциите е Ziggo GO за членове на доставчика, а от друга страна можете да се абонирате за услугата за стрийминг discovery+.

Популярна тема