Кога The Handmaid's Tale сезон 5 ще дойде във Videoland?

Съдържание:

Кога The Handmaid's Tale сезон 5 ще дойде във Videoland?
Кога The Handmaid's Tale сезон 5 ще дойде във Videoland?
Anonim

Няма да мине много време, преди да можем отново да проследим историята на Джун Озбърн в „Историята на слугинята“. Пускането на сезон 5 във Videoland предстои през септември. За да бъдем точни, новият сезон може да се види във Videoland от 15 септември.

Сезонът започва с два епизода, като следващите епизоди се появяват всяка седмица. Епизод три ще се излъчва от 22 септември. Сезон 5 има общо десет епизода, точно както сезон 4. За съжаление е малко по-малко, отколкото бяхме свикнали в сезон 2 и 3.

За какво е The Handmaid's Tale?

The Handmaid's Tale се развива в свят, в който Съединените щати са се превърнали в патриархална теокрация, наречена Gilead. Плодовитостта е станала рядкост и жените, които могат да заченат, са поробени на могъщи мъже. Джун Озбърн е една от тези жени, избягала от Гилеад в предишни сезони.

Новият сезон, разбира се, ще продължи там, където завърши четвъртият. Джун е избягала от Гилеад, но влиянието на режима на Гилеад нараства и в Канада. Освен това Серина Джой, вдовицата на бившия собственик на Джун, също расте в Торонто.

Популярна тема