Мачовете Бадр Хари и Рико Верховен вече могат да бъдат проследени във Videoland

Съдържание:

Мачовете Бадр Хари и Рико Верховен вече могат да бъдат проследени във Videoland
Мачовете Бадр Хари и Рико Верховен вече могат да бъдат проследени във Videoland
Anonim

От 20 август всеки абонат на Videoland може да гледа битките по кикбокс на GLORY. GLORY започва на 20 август със събитие по кикбокс, наречено GLORY 81. GLORY 81 ще изправи един срещу друг Джамал бен Садик и Бенджамин Адегбуи в тежка категория.

Това е голям обрат за света на холандския кикбокс. Преди феновете на кикбокса трябваше да плащат на мач, който гледат, чрез система за плащане при гледане на уебсайта на GLORY. Сега това вече не е необходимо, можете просто да отидете на Videoland.

Videoland не спира само с излъчването на мачовете, а ще направи и риалити сериал за кикбоксьорите на GLORY. Ако искате да видите още повече кикбокс след мачовете и сериите, можете, защото ще има и ексклузивни изображения на GLORY в услугата за стрийминг.

Главният изпълнителен директор на GLORY Скот Рудман казва това за сделката с Videoland:

Успешни години за Videoland

Videoland наистина нарасна значително през последните години след поглъщането му от RTL, така че много програми от канала могат да се гледат директно в услугата за стрийминг. Вече ще бъде по-лесно и за феновете на кикбокса да следят кикбокса. Освен това ще бъде и много по-евтино, тъй като плащането на игра беше доста скъпо.

Следователно Badr Hari и Rico Verhoeven също могат да бъдат намерени във Videoland от август. Рико Верховен и Бадр Хари все още не са обявили нищо в социалните мрежи какво мислят кикбоксьорите за сделката с Videoland. Все още не се знае дали двамата кикбоксьори ще се завърнат в риалити сериала.

Популярна тема